eскалатори и асансьори

Ескалатори и асансьори KONE, лидери в своята индустрия

Eскалатори и асансьори KONE. Линията представлява единственият в света високоскоростен асансьор с товароподемност 3200 кг, който работи със скорост до 6 м / сек. Възможно е да се подреди малка част от машинното помещение, която е почти 2,5 пъти по-малка от стандартната. На всеки етаж – това е концепцията на MiniSpace, насочена към спестяване на пространство.

Ескалатори и асансьори KONE – уникалното им развитие

Друго уникално развитие е пътническият и товарен асансьора Kone Alta с товароподемност до 10 тона. Такива кабини, монтирани в най-високите небостъргачи на света, могат да превозват до 70 пътника едновременно на височина до 500 м с рекордна скорост от 17 м / сек!

KONE асансьорите без производител на машинно помещение предлага вариант на двуетажно изпълнение на кабината. Две кабини в единeн блок се движат една спрямо друга, събирайки пътници от четири етажа.

Първият в света пътнически асансьор KОNE, способен да работи без машинно помещение, съчетава най-добрите характеристики на традиционните кабелни и хидравлични асансьори. Монтажът на асансьори Kone MonoSpace и MaxiSpace с разширена кабина не изисква повдигащо оборудване или монтаж на скеле. Това заедно със спестяване на полезно пространство и по-евтини строителни работи, го прави много желан гост на различни обекти.

Какви са предимства на асансьора Kone без машинно помещение:

  • Минималното натоварване на конструкцията на сградата.
  • Уникална безстепенна технология, благодарение на която работата не изисква трансмисионно масло. Също така намалява консумацията на енергия.
  • Безшумната работа и липсата на вибрации се дължат на уникалния EcoDisc диск и на скоростната кутия.
  • Висока гладкост и нисък коефициент на износване на задвижването.

Асансьори за всеки вкус

В гамата на компанията са включени панорамни асансьори, които осигуряват максимална видимост и усещане за простор, както и KONE наблюдателни асансьори. Цената им е 1,5–2 пъти по-ниска от панорамните. Бързи, безопасни и лесни за употреба. Товарни TranSys товарни асансьори с полезен товар до 5000 кг с широки автоматични врати и кабина, неръждаема стомана, обработени и защитени от амортисьори.

За по-малки сгради и вили, предназначени са ниско товарни или сервизни, както и специални вилни асансьори с товароподемност до 250 кг. Болничните асансьори на Kone са надеждни и могат да достигнат до най-близкия етаж дори и при изключено електричество. Хидравлично задвижваните асансьори ще Ви позволят да решавате сложни технологични проблеми, които са извън възможностите на други видове асансьори.

Вече десетилетие Kone доказва, че няма граници за усъвършенстване в разработването на механизми за повдигане и транспортиране, а ярко доказателство за това са иновативните технологии, въплътени в новите модели на производителя.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top