3D машинна бродерия

3D машинна бродерия

3D машинна бродерия

3D бродерията е един от най-интересните и популярни начини да придадете индивидуалност на Вашите продукти, с помощта на които можете да създавате уникални и неповторими неща.

Това е новаторска технология, която създава изпъкнал образ. Обемната машинна бродерия се използва за украса на шапки, дрехи, аксесоари, обувки, раници и чанти, ключодържатели, значки и ивици са направени с него. 3D логото привлича вниманието и се помни дълго време, изглежда необичайно и модерно.

3D машинна бродерия. Можете да поръчате дрехи с 3D машинна бродерия за Вашата компания. Тези лога изглеждат особено впечатляващи на суичъри, бейзболни шапки и тениски. В нашето студио можете да поръчате обемна бродерия на всеки от тези продукти. Приемаме както партиди на едро, така и единични поръчки за поръчката.

Благодарение на перфектната техника, всички рисунки, създадени с помощта на 3D технология, имат редица уникални свойства:

– имат скъп и представителен външен вид;

– осигуряват тактилно възприемане на изображението;

– имат известно облекчение;

– издръжлив и устойчив на износване (тъй като бродерията е устойчива на външни влияния и не губи цвят, дори при често пране).

Ето така, вече можем спокойно да кажем, че бродерията се е превърнала в модерно и съвременно изкуство. Вие сами можете да разгледате по-отблизо чудесата, които нишките създават върху материалите за бродерии. Ние сме фирма Арт КАД ООД. Обадете ни се, така ще се информирате за видове, цени на машинната бродерията и можете да обсъдите поръчката.

За връзка с нас: гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон: (+359) 884 78 78 78.

Триизмерната машинна бродерия е от особено значение както в корпоративната култура, така и при популяризирането на марката на вашата компания.

С помощта на 3D бродерия можете да създадете всяко триизмерно изображение. Такава бродерия може да се използва за украса на шапки, дрехи, аксесоари, обувки, раници и чанти, направа ключодържатели, значки и ивици с нея.

Също така, с помощта на такава релефна бродерия, можете да направите запомнящ се подарък за Вашите клиенти! Те несъмненно ще останат много доволни от този вид машинна бродерия.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top