3 страхотни причини да резервирате летищен трансфер

 3 страхотни причини да резервирате летищен трансфер

 3 страхотни причини да резервирате летищен трансфер. Частните летищни трансфери могат значително да подобрят вашето пътуване. В тази публикация ще обясним точно как и защо. Нашата статия представя цялата ключова информация по забавен и информативен начин. Можете да го споделите!

 3 страхотни причини да резервирате летищен трансфер

Резервирането на летищен трансфер означава да имате собствен частен транспорт. Професионален шофьор ви посреща на летището с табелка с име, ако желаете, помага ви с багажа и ви оставя на прага на мястото, където трябва да бъдете, освен ако разбира се не е в зона, свободна от автомобили. Удобствата включват страхотни нови коли, безплатен WiFi и най-доброто от всичко: ако полетът ви закъснява (или рано, някои полети кацат предсрочно, сериозно!), тогава шофьорът ви ще чака, когато самолетът кацне — без допълнителни такси за вас, и без главоболие.

1. Съотношение цена/качество

Мога ли да си позволя летищен трансфер?

Да, можеш. Всъщност основната причина да резервирате летищен трансфер е достъпната цена. Вероятно ще спестите малка сума пари, ако вместо това използвате обществен транспорт. Въпреки това, ако не сте сам пътник, спестяванията са малко вероятни. Тъй като трансферите се таксуват за превозно средство, а не за пътник, семейство или група пътници често ще намират летищните трансфери за по-евтини от совалката или метрото.

Вземете предвид багажа на летището, времето за взимане, съобразено с вашите нужди, и комфорта да пристигнете точно там, където трябва да бъдете. Наистина ли имате нужда от неприятностите на обществения транспорт, когато пътувате? Ще направи ли бизнес пътуването ви по-продуктивно? Или пътуването ви за свободното време е по-приятно?

2. Спокойствие

Как работи летищният трансфер?

В повечето случаи трябва да резервирате предварително. Една от основните причини, поради които цените ни са толкова разумни, е, че можем да планираме предварително и да изпращаме автомобили и шофьори там, където са необходими. В много случаи ще можем да отговорим на спешна заявка за трансфер, но повечето от нашите клиенти резервират ден или повече предварително. Поради същата причина не можем да възстановим суми, ако анулирате трансфера си в последния момент, когато нашето превозно средство и шофьор вече са ангажирани.

Познаването на цената на вашия трансфер преди време със сигурност ще ви помогне да се успокоите. Това е една основна разлика между трансферите и такситата: при нас никога няма скрити разходи или допълнителни такси.

Нашите шофьори са опитни, лицензирани професионалисти. Те са приятелски настроени и услужливи, а пътуването ви с нас е напълно застраховано.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top