декорация на морска сватба

14 идеи за декорация на морска сватба

Ако винаги сте мечтали да размените обет със зарити в пясъка крака и звукът на вълните, разбиващи се на брега, това, което ви е необходимо, е някакъв разкошен декор, вдъхновен от морето, който да реализира фантазията ви. Най-доброто допълнение от това да кажете „ДА“ до водата е да имате разкошен фон, така че всичко, от което се нуждаете, са няколко специални, тематични щрихи, за да създадете подходяща атмосфера като декорация на морска сватба. От включването на естествени акценти до добавянето на морски реквизит, погледнете тези сватбени тематики за плажа, за да персонализирате пясъчния си, напоен със слънце празник.

1. Фенери за свещи като декорация на морска сватба

Фенери за плажни тематични декорации за сватбен прием

Поддържайте нещата прости и естествени със сребърни фенери, пълни с бели свещи. Тези прекрасни плажни сватбени декорации предизвикват романтиката към крайбрежната ви афера.

2. Морски звезди

Висящите орнаменти с морска звезда са игриво и пленително допълнение. Като част от тази идея за плажна сватба, можете дори да добавите морски звезди към настроението на вашето място.

3. Без обувки, без проблем

Не пращайте гости у дома с пясък в обувките. Поставете кошници, където те могат да оставят обувките си, за да отидат боси за вашата церемония или прием.

4. Тропически усет

Използването на палмови листа за създаване на обикновена арка на церемонията е чиста гениалност. Зеленото ще създаде освен тропически усет, а и контраст с белия пясък.

5. Природни ресурси

Естествените елементи на плажа са задължителни, придават натурална красота. Отидете за цветно морско стъкло, смесица от черупки или гривни от миди.

6. Текстурирани щрихи

Плажната трева внася ведра, органична текстура в декора около пътеката. Добавете жива панделка и парче, като морска звезда или раковина, и я завържете около всеки един стол по протежението на пътеката.

7. Само добри вибрации

Поддържайте атмосферата спокойна и прохладна, като поставяте хамаци, възглавници, чадъри, факли и мигащи нежни светлини. Вашите гости могат да се отпуснат, да си бъбрят и да се заредят в тези релаксиращи пространства, преди да се насочат обратно към дансинга.

8. Крайбрежно хранене

Колко романтична е вечерята на плажа? Няма нищо по-хубаво от свежи, ефирни покривки и бамбукови столове за настроение на масата на открито. Тези нежни плажни сватбени декорации със сигурност допълват стила ви на прием.

9. Сладкиши, направени от русалка

Не забравяйте за вашата торта. Нека всеки етаж да има различна текстура, цвят и дизайн, като например вълни от фондан, морски звезди и мотив от корали.

10. Плажни игри

Ето едно забавно изпълнение вместо типичното хвърлянето на конфети: Раздайте мини топки за плаж, за да могат вашите гости да хвърлят, когато се върнете по пътеката като младоженци. Плюс това, после може да се използват за игра от децата.

11. Кухня с морски дарове

Когато става въпрос за идеи за сватба на плажа, морските дарове принадлежат към менюто. Независимо дали сервирате коктейли със скариди и торти от раци като предястие или се спрете на риба като основни ястия, морските дарове са един от начините лесно да се придържате към вашата крайбрежна тема.

12. Готини лакомства

Дръжте гостите си освежени на вашата сватбена тематика на плажа. Изберете замразени лакомства с ярки цветове – те ще изглеждат също толкова добре, колкото и на вкус.

13. Силата на цветята

Тропическите цветя правят най-добрата плажна сватбена украса. Добавете няколко живи аранжировки за хибискус към настроението на вашето място или дайте на момичетата плюмерии да носят в косата си. Можете дори да добавите някои райски птици с цветя, които наистина да си подхождат с тропическата тема.

14. Слънчеви предпочитания за сватба

Последното нещо, което искате, са вашите сватбени гости да примижват по време на вашата церемония. Осигурете стойка за слънчеви очила, където вашите гости могат да сложат чифт цветни очила.. Тези плажни декорации могат да служат и като реквизит за парти.

Независимо дали търсите забавни и игриви идеи за плажна сватба или прости и ефирни декорации, които ще завършат вашата крайбрежна обстановка, използвайте тези идеи, за да вдъхновите мечтаната си церемония и прием по вода. Честито декориране!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top