Чаши със снимки

Чаши със снимки

Чаши със снимки. Чашата е артикул, който  клиенти всеки от нас ползва всеки ден. Ние пием кафе на работа и правим чай у дома, наливаме вода, сок и други вкусни напитки. Ето защо чашите със снимки са много актуални. Това е приятно свързаване с човека, подарил чашата, напомняне за момента, отразен на чашата със снимка. Това е и чудесен подарък за клиент, бизнес партньор, участник в изложение или семинар.

Ако са чаши в офиса печатът на чашите с еднакъв цвят и размер насърчава единството и сплотеността в екипа. Това също така прави приятно впечатление на гостите, посещаващи офиса.

Видове чаши със снимки

Чашите, изработени от керамика или порцелан, се предлагат в три вида:

  • Големи чаши със снимка, като за бульон. Те са много удобни са за сервиране на пасирани супи и бульони. Капацитетът им достига 400 ml и повече.

Чайните са подходящи за сервиране на топли напитки (чай, кафе със сметана, горещ шоколад). Стандартният обем на такива чаши е 200-250 ml.

  • Чаши със снимка за кафе. Малки чаши с вместимост около 100 мл за сервиране на кафе.

Чаши със снимки

Преди да отпечатате върху чашите желаната от Вас снимка, струва си да вземете решение за това каква форма на съда да изберете. Чашите може да са както кръгли и квадратни, могат да имат цилиндрична и сферична форма. Има високи и ниски модели, с проста или фигурна дръжка.

Чашите със снимка – това е предмет, който определя същността на собственика, неговите възгледи и приоритети. Тази функция може да се използва успешно, като поръчвате корпоративен печат върху чаши за Вашите служители.

Експериментирайки с форма и декор, нашите специалисти ще превърнат обикновената чаша в невероятно стилен подарък. Чашата със снимка ще Ви зареди с енергия и добро настроение.

Ние Ви предлагаме да дойдете с Ваша чаша и снимка или пък ние можем да Ви предложим да изберете чаша при нас, а ако не сте открили снимка, можем да Ви направим снимка, каквато желаете или пък си представяте, че бихте искали да има върху избраната от Вас чаша.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top