Циклене на паркет без прах

Циклене на паркет без прах

Циклене на паркет без прах

Ако искате да възстановите съществуващия си паркет, за да преоткриете естествената му красота. Ние можем да реновирате всички видове дюшеме и да извършим необходимите ремонти както и циклене на паркет.  Шлайфането на паркет е много подобно на техниката на маркетри: в първия случай парчета фурнир се подреждат в прости повтарящи се геометрични фигури, за да образуват шарки на плочки за под (паркет) или да образуват шарки на зидария, видове решетки и други .

Паркетът се състои от геометрична мозайка от парчета дърво, използвани за декоративен ефект. Двете основни приложения на паркета са за създаване на фурнирни шарки върху мебели и шарени блокове за подове.

Какво е циклене на паркет

Циклене на паркет без прах. Цикленето е процес на изглаждане на монтиран под, който премахва неравностите по паркета. Освен това цикленето се използва за подновяване на стария вид на паркета. Използват се все по-фини видове шкурка, която е необходима, за да осигури равномерно проникване там, където има петна и да премахне видимите драскотини.

Професионалните шлайфащи машини предлагат своите услуги за шлайфане на паркет с помощта на най-новите екологични инструменти за шлайфане без прах. Обикновеното оборудване за шлайфане произвежда огромно количество прах, което може да се разпространи из цялата къща. Дървесният прах, произведен от традиционното шлайфане, крие множество рискове за здравето.

Паркетните шарки са изцяло геометрични и често образуват квадратни, триъгълни и диамантени дизайни. Най-популярният модел паркет е рибена кост. Моделът на рибена кост е подреждане на правоъгълници, използвани като подови плочки, наречен така заради приликата си със скелета на риба като херингата.

Паркетът е форма на изкуство с дърво. Това е вид декорация, която дърводелецът изгражда от парчета фурнир, които (той) изрязва според дизайна, така че да придаде на всяко от тях определена форма; (s)след това той ги сглобява и ги оформя в едно цяло, което е свързано с опора, като под или мебел. Обикновеното оборудване за шлайфане произвежда огромно количество прах, което може да се разпространи из цялата къща. Дървесният прах, произведен от традиционното шлайфане, крие множество рискове за здравето.

Грижа за изцикления паркет

Правилното използване на прахосмукачката и метлата, както и използването на мокър моп обикновено е всичко, което е необходимо за поддържане на чистотата и външния вид на паркета. Сапуни на маслена основа не трябва да се използват за почистване на подове. Нашият най-добър съвет е да използвате почистващите продукти. Правилно завършеният и добре поддържан паркет няма да натрупа скрита мръсотия или миризливи съединения.

Предпазни мерки

Паркетът може да се почиства с четка или гъба, ако е необходимо. Вертикалните прахосмукачки могат да надраскат повърхността, тъй като абразивните частици могат да се вградят в четките.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top