Техника на процедурата Микроблейдинг

Техника на процедурата Микроблейдинг

Всичко, което ще Ви е нужно да знаете за техника на процедурата Микроблейдинг

В продължение на около седмица веждите практически не трябва дори да се навлажняват. Бъдете внимателни по време на водни процедури. Също така е невъзможно да се прилага козметика върху веждите. Също така трябва да избягвате активното излагане на слънчевите лъчи и да ограничавате физическата активност. Филмът, който се появява на кожата след процедурата, не може да бъде отстранен – ​​дори ако искате внимателно да го ексфолирате. И не трябва да планирате микроблейдинг на веждите си преди ваканция. Във всеки случай ще трябва да откажете басейна, банята и плажа.

Техника на процедурата Микроблейдинг. За нас: Компания N.S.S cosmetics and SPA .Адресът ни е: гр. София, ул. Цветна градина 39-41. Очакваме Вашите позвънявания на телефон: 0888 348473.

Какво е микроблейдинг и по какво се различава от татуирането?

Произходът на този вид процедура се корени в страните от Азия и днес тя става все по-популярна в страните на Европа.

Какво е предимството на техниката за ръчно татуиране или така наречения микроблейдинг?

Първо, това е съвсем естествен, който се постига чрез имитиране на естествения растеж на веждите чрез изчертаване на косми по определен модел със специална дръжка с колектор. Рисуването се извършва само на ръка!

На второ място, това е отсъствието на вибрации, за разлика от машинната технология, в резултат на което нарисуваните косми изглеждат като истински.

Трето – визуалната имитация на човешки косми поради използването на най-фините игли в работата, разположени под определен ъгъл;

Четвъртото предимство е, че цветът не си променя оттенъка с времето, той само губи своята интензивност, благодарение на естествения висококачествен растителен състав на пигментите, които са абсолютно безвредни за организма.

Пето, най-интересното и впечатляващо! Това е създаването на вежди при пълното им отсъствие, с алопеция (алопеция – изтъняване или опадане на косата), с белези и други наранявания.

Шесто – бързо заздравяване, поради по-малката дълбочина на инжектиране на пигмент, в сравнение с машинния метод за татуиране.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top