Стоманените гаражни врати

Стоманените гаражни и други видове гаражни вративрати

Това не означава, че алуминият няма своя дял от проблеми. Ако изберете алуминиева гаражна врата, пез лятото много бързо научавате, от опит, че алуминият поглъща топлината много силно. Това създава горещина, а гаражът Ви  се превръща в непоносимо топло място. Трябва да се притеснявате за колата си и други предмети, съхранявани в гаража Ви, тъй като те ще бъдат изложени на тази неестествена топлина. Помислете за това.

Алуминиевите гаражни врати също нямат достатъчна механична якост. Така градушка, силни ветрове и любители на спорта деца могат да повредят алуминиевата гаражна врата.

Стоманените гаражни врати

Стоманените гаражни врати имат много опции за персонализиране като панели, вложки за прозорци и цветове, включително покрития с дървени зърна. Точно като алуминиевите врати, стоманените гаражни врати са с много ниска поддръжка. Те няма да се деформират, изгниват или разширяват, когато са изложени на влага и никога няма да се наложи да бъдат боядисани.

В допълнение, стоманените гаражни врати са енергийно ефективни. Те имат сърцевина от пяна, която прави вашия гараж херметичен, като поддържате нагрятия или охладен въздух вътре. Това ще намали цената на вашите сметки за ток и ще защити всички предмети, съхранявани във вашия гараж.

Също така стоманените врати са по-издръжливи и устойчиви на механични повреди в сравнение с други опции.

Обадете ни се, за да поръчате Вашата гаражна врата. Ние сме „Ивко индъстри“ 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А, Телефон: (02) 489 4919.

Стъклена гаражна врата

Стъклените гаражни врати не се виждат често. И то с добра причина. Не са силни и тежки. Само едно нещо може да привлече към стъклена гаражна врата – прозрачност и оригиналност. Но от това няма практическа полза.

Врати от фибростъкло

Една от по-леките опции са гаражните врати от фибростъкло. Едно нещо, което липсват гаражните врати от фибростъкло, е енергийната ефективност – те не са добри топлинни изолатори. Известно е също, че гаражните врати от фибростъкло стават чупливи, когато са изложени на ниски температури.

Доста лесно е да решите материала за портата, но можете да изберете вида на гаражната врата, като се консултирате със специалист.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top