Система за обучение на английски език за деца

Система за обучение на английски език за деца

Полезно е децата да учат английски език, като им се демонстрира визуален материал. Абстрактните конструкции трудно се усвояват от детето. Най-добре е децата многократно да повтарят английски думи, придружавайки урока с визуални картинки, картички с изображения на думи, голям писмен текст. С този метод думите здраво се настаняват в паметта на детето.

При нас Вашето дете в игри и забавления неусетно ще учи английски език с желание.

Нашата школа  LONDON School of English се намира в Младост 3, бул. Александър Малинов 51. Обадете ни се на телефон: +359 876 566 322 и заповядайте при нас на пробен урок. 

Категории в раздела „Английски за деца“:

1/Азбука и звуци,

2/Граматика за деца,

3/Анимационни филми,

4/Онлайн игри,

5/Песни за деца,

6/Игри на открито,

7/Приказки,

8/Езикови упражнения,

9/Речник,

10/Стихове,

11/Уроци за деца.

Защо е по-лесно за децата да научат английски език?

Децата се раждат със специален генетичен механизъм, който им позволява бързо да усвоят нов език, дори без помощта на учители или възпитатели. Ето защо английската азбука обикновено не е трудна за децата. Ако възрастен трябва да включи логически анализ, когато изучава нова езикова система, тогава детето на практика „попива“ новата азбука. Това се дължи на факта, че децата все още не са разработили онази част от префронталната кора на мозъка, която отговаря за логическото възприятие. Учените изчисляват, че ако децата не разполагат с този специален „езиков“ механизъм, ще им отнеме около век, за да овладеят родния си език. Представяте ли си само? Система за обучение на английски език за деца

Когато едно дете започне да учи азбуката на английския език, за него е много по-лесно да го прави игриво.

Има много техники, които могат да мотивират детето. В крайна сметка, ако просто поставите четири-петгодишен ученик на бюро и го принудите да учи английски букви и звуци, нищо добро няма да се получи. Ето защо е добре с децата да научавате английската азбука с песни, да гледа видео за английската азбука. Ние, в нашата школа, LONDON School of English, която се намира в Младост 3, бул. Александър Малинов 51 можем да предложим на децата такава система на изучаване на английски език. Телефон за контакт: телефон: +359 876 566 322.

Разполагаме с много видеоклипове. За щастие авторите на различни училища и учители не пестят от разнообразните материали за деца, учещи английски език. За децата ще бъде много интересно да пеят звуците на английската азбука, както ги повтаря водещия на видеото. Също така родителят може да пее тези простички песни заедно с детето. За децата винаги е важно мама и татко да ги подкрепят. Система за обучение на английски език за деца

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top