Рашгардове за деца - ползи

Рашгардове за деца – ползи

Рашгардове за деца- 3 основно причини да ги използваме

Рашгардове за деца – ползи

Всъщност рашгарда е получил името си от предназначението си. Защитата на човешкото тяло срещу получаване на обриви и ожулвания от дъски за сърф и солена вода? Но не е нужно да сте сърфист, за да се възползвате от него! Рашгардовете предпазват цялото ви семейство от вредните слънчеви UV лъчи, за да помогнат за предотвратяване на слънчеви изгаряния и обриви от твърде много излагане на слънце.

1.Защита от слънцето

Рашгардове за деца – ползи. Ако бебето ви е на по-малко от 6 месеца, се препоръчва да се маже със слънцезащитен крем. И така, ако ще излезете на слънце с бебето, как да защитите свежата му, нова, деликатна кожа? Слънчевите шапки, чадъри и  рашгардове са трите задължителни елемента в облеклото, за да предпазят ултравиолетовите лъчи от вашето малко дете и да ограничат излагането им на слънце. 

Рашгардовете са проектирани да бъдат леки, бързо съхнещи и да действат като бариера за защита на плувци от всички възрасти от слънцето. Изработени от разтегливи и дишащи материали, много предпазители са с UPF 50 (докато обикновената бяла тениска е само UPF7). Така че те са много по-ефективна алтернатива на тениската по отношение на слънцезащита. Малките бебета също не са в състояние сами да регулират телесната си температура. Така че е изключително важно да ги обличате подходящо за климата, в който ще се намират. Рашгардовете им позволяват слънцезащитата. Тя е необходима, за да предпазят кожата им от изгаряне , както и предлага дишаща материя, за да не прегряват при по-високи температури. Само не забравяйте, че рашгардовете не осигуряват 100%това защита – така че редувайте времето на слънце с времето на сянка.

2.Време за гърне!

Съчетаването на горнище за плуване с пелена за плуване прави смяната на памперси много по-лесна от бански костюм от една част. Особено когато приучаване детето към гърне. Всички познаваме борбата със свалянето на една мокра пелена, не е забавно! 

3.Избягване на други раздразнения

Нека поговорим за плажа – слънце, вода и пясък в изобилие.

Рашгардовете не задържат пясъка за дълго време, много по-лесно се изтупва. Също така предлагат малко повече защита от всякакви плаващи предмети или водорасли във водата, отколкото обикновеният бански костюм. Те също така са лесни за сваляне, преди да качите детето си в колата.

Като се имат предвид всички предимства, които един рашгард може да предложи на вашето дете (и по-възрастни членове на вашето семейство), е добра идея да инвестирате в един или два за следващата си ваканция или плувен сезон. Ако искате да закупите качествени и доказани рашгардове на топ бранда Венум, ни посети на www.leaderfitness.bg. Има ги в страхотни цветове , които ги правят чудесен избор за носене всеки път, когато семейството ви ще бъде на слънце за продължителни периоди от време! Мислете за тях като за тениска с допълнителна защита.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top