Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване. Всички сме чували, че е важно да пием много вода, за да поддържаме здравословен начин на живот. Това, което не е популяризирано толкова много, е важността да пиете вода с кафето си. Независимо дали сте човек, който се нуждае от сутрешната си чаша за да се събуди, или някой, който обича да работи в кафенета, докато се отдава на сладкото лекарство, или сте ценител на кафе, това съобщение е за вас.

4 причини да пиете вода с кафето си

Дехидратация: Пиенето на чаша вода преди сутрешното кафе е от решаващо значение. Тялото ви е изключително дехидратирано, когато се събудите, защото току-що сте гладували през последните осем часа (или колкото и часове да сте в състояние да изтласкате). Кафето е диуретик (нещо, което дехидратира тялото ви) и липсата на сутрешната чаша вода, преди да се отдадете на тъмната, уханна доброта просто ще ви направи още по-дехидратирани.

2. Дразнене на стомаха: Кафето е доста киселинно и може да раздразни стомаха ви, ако е първото нещо, което приемате сутрин. Не можем да ви принудим да закусите, но стомахът ви ще ви благодари след чаша вода преди сутрешното ви кафе.

3. По-добър вкус: Ако сте посетили различни кафенета, ще забележите, че някои напитки вече се сервират с вода. Простата причина е да почистите палитрата от вкусове в устата си. Така еспресото е много по-добро и ще се насладите на вкуса му по-осезаемо.

4. Елиминира „катастрофата“ с кофеин. Ето нещо, което може би не знаете – пиенето на водата с кафето ви помага да се премахне „катастрофата с кофеина“. Теоброминът е химично вещество в кофеина, което започва да действа 25 минути след като изпиете кафето си и е причина за умората и „катастрофата“, които обикновено получавате. Пиенето на вода след или по време на вашето кафе помага да се намали този ефект, така че да можете да продължите с деня си!

Всички тези причини важат със същата сила и ако в момента пиете кафе за отслабване Евеслим. При неговата консумация е от изключително значение да консумирате достатъчно вода и през целия ден, не само сутрин. Това означава да пиете около 2,5-3 литра дневно, за да поддържате достатъчно хидратирано тялото си.

Posts created 223

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top