Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване

Разтворимо кафе за отслабване. Всички сме чували, че е важно да пием много вода, за да поддържаме здравословен начин на живот. Това, което не е популяризирано толкова много, е важността да пиете вода с кафето си. Независимо дали сте човек, който се нуждае от сутрешната си чаша за да се събуди, или някой, който обича да работи в кафенета, докато се отдава на сладкото лекарство, или сте ценител на кафе, това съобщение е за вас.

4 причини да пиете вода с кафето си

Дехидратация: Пиенето на чаша вода преди сутрешното кафе е от решаващо значение. Тялото ви е изключително дехидратирано, когато се събудите, защото току-що сте гладували през последните осем часа (или колкото и часове да сте в състояние да изтласкате). Кафето е диуретик (нещо, което дехидратира тялото ви) и липсата на сутрешната чаша вода, преди да се отдадете на тъмната, уханна доброта просто ще ви направи още по-дехидратирани.

2. Дразнене на стомаха: Кафето е доста киселинно и може да раздразни стомаха ви, ако е първото нещо, което приемате сутрин. Не можем да ви принудим да закусите, но стомахът ви ще ви благодари след чаша вода преди сутрешното ви кафе.

3. По-добър вкус: Ако сте посетили различни кафенета, ще забележите, че някои напитки вече се сервират с вода. Простата причина е да почистите палитрата от вкусове в устата си. Така еспресото е много по-добро и ще се насладите на вкуса му по-осезаемо.

4. Елиминира „катастрофата“ с кофеин. Ето нещо, което може би не знаете – пиенето на водата с кафето ви помага да се премахне „катастрофата с кофеина“. Теоброминът е химично вещество в кофеина, което започва да действа 25 минути след като изпиете кафето си и е причина за умората и „катастрофата“, които обикновено получавате. Пиенето на вода след или по време на вашето кафе помага да се намали този ефект, така че да можете да продължите с деня си!

Всички тези причини важат със същата сила и ако в момента пиете кафе за отслабване Евеслим. При неговата консумация е от изключително значение да консумирате достатъчно вода и през целия ден, не само сутрин. Това означава да пиете около 2,5-3 литра дневно, за да поддържате достатъчно хидратирано тялото си.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top