Прецизни уреди за измерване

Прецизни уреди за измерване

Прецизни уреди за измерване

Прецизни уреди за измерване. Ако търсите прецизни уреди за измерване на тегло, с помощта на които да можете да си спестите усилия и време, то на следните редове можете да научите нещо полезно. Преди да изберете какви везни са ви нужни, според типа бизнес, с който се занимавате, можете да се консултирате със специалистите от Desis.bg. Платформени кантари с доказано качество Къде да ги намерим? В богатия каталог на Десис Интернейшънъл, ще откриете всякакви видове везни. Както за големи товари, така и за търговски цели, медицински везни, животински и много други. Доказаното качество на продуктите на основния производител ETS Elektronik Tartı Sistemleri, се дължи както на начина, по който се изработва корпуса на везните, така и на висококачествените материали, използвани за направата им.

Роботизирани машини за везни

Изработването се прави с помощта на роботизирани машини. След като бъдат готови везните, те се калибрират и тестват от специализиран екип. Така се избягват всякакви грешки още при производството. Освен това, електронните везни са с вграден интерфейс. По този начин, те могат да се свържат директно с компютър или принтер. С това позволяват лесно въвеждане на данните, което пести време. Според типа дейност, която развивате, можете да изберете различни, като големина везни. Както и като капацитет, както и везни от неръждаема стомана.

Към всички платформени кантари има безплатна ограда, която може да бъде монтирана при необходимост. Електронните платформени кантари, работят с акумулаторна батерия, която издържа 72 часа в работен режим, а в режим на готовност – 200 часа. През Desis.bg можете да изберете, както прецизни уреди, с които да си гарантирате сигурност в точността на измерваните материали. Продуктите на ETS, са с доказано качество и редица сертификати, като ISO9001:2015. При избор на везни, можете да разчитате на бърза доставка, цената на която се определя от теглото и разстоянието, което трябва да измине пратката. Вижте повече в богатия каталог на Desis.bg и изберете сами.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top