Отпушване на канал, ваната ми е запушена какво да правя?

Съвети за отпушване на канал на вана –

  • Първо уверете се, че имате нужда от отпушване на канал: проверете дали водата не се оттича добре в канала(или изобщо не се оттича). Също така се уверете, че това е локално запушване. За да направите това, препоръчваме да пуснете водата в банята и в кухнята и да наблюдавате как тя си оттича.
  • Ако решите да се пробвате сами, може да опитате с химикали, които да Ви позволят да премахнете мръсните натрупвания от системата като ефективно разтворите органични вещества в нея.

Всичко зависи от оборудването.

  • Електромеханичен начин за отпушване на канал в банята (с помощта на кабел), Ви позволява да „влезете на дълбоко“ в системата. За да премахнете различни предмети от нея: парцали, хигиенни продукти, буци коса и косми от животни, клони. Също така този метод е ефективен при унищожаването на варови отлагания.

Сравнително рядко се използва и премахнете на запушването като го изложите на струя вода под налягане в апартаменти и жилищни сгради поради необходимостта да се използва сложно габаритно оборудване, но ви позволява да пробиете сложни и силни запушвания и ефективно да измиете канализацията.

Премахването на запушванията в канала на дома Ви може да се извърши по различни начини. Най-лесното решение и без много да се цапате е да обадите се на Евроканал, адрес Адрес: гр.София,кв.Врaждебна ул.46 N2а, Телефони за връзка: 0888 40 47 65, моб: 0877 77 63 77, e-mail: office@evrokanal.net www.evrokanal.net

Фирмата има дългогодишен опит в почистването на тръби в банята в жилищни сгради, вили, хотели и други съоръжения.

Свържете се с тях и операторите им ще ви кажат точно колко струва почистването на запушването в банята Ви. Компанията може да премахне и най-тежките запушвания в канализационната система.

Защо е по-добре да потърсите помощ при отпушването на канал в дома Ви?

Техните водопроводчици са изцяло на Ваше разположение. Те са експерти и знаят последиците от неоправени запушвания и какви неудобства носят след себе си. Бъдете сигурни, че няма да останете сами с този проблем по всяко време на деня.

Мотото на фирмата е “Минимум мръсотия” при отстраняване на запушвания. Всички проблеми биват разрешени и ако е възможно се извършват без демонтиране на водопроводни инсталации и канализационни елементи. В същото време специалистите на компанията избират най-ефективния и „чист“ начин за отстраняване на проблема.

Фирмата предлага и дълга гаранция за работа. Можете да разберете дали запушването се е изчистило или не за 1-2 дни. Нашият гаранционен срок е много по-дълъг.

За Евроканал отпушването не е работа, а мисия. Те не само ще Ви помогнат на момента, но и ще потърсят и анализират причините, поради които мивката или тръбата в банята са запушени. Техните работници премахват не само запушванията в банята. В същото време те анализират какво може да доведе до тях. В крайна сметка често вината е за всичко в проектирането и изграждането на системата, свързването на водопроводни инсталации и др. Ако проблемът върху тръбите не е малък (което е особено вярно за старите къщи), те ефективно могат да подменят и системата Ви.

Цената за почистване на запушване в банята зависи от необходимостта от допълнителна работа. Това може да бъде демонтаж / монтаж на водопроводни инсталации, превантивно промиване на тръби, телеинспекция и др.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top