Недостатъците на къртенето на баня сам

Недостатъците на къртенето на баня сам. Включени са повече рискове. Просто при всеки проект за разрушаване „направи си сам“ има редица неща, които могат да се объркат, когато става въпрос за къртене на баня сами.  Най-общо казано, самостоятелното къртене на баня е безопасно, ако следвате всички необходими предпазни мерки.

Недостатъците на къртенето на баня сам

Въпреки това, дори когато действате внимателно, нещата пак могат да се объркат. Многото водопроводни инсталации в малко пространство могат да доведат до течове и бъркотии. Да не говорим, че може да присъства опасна оловна боя, а гипс картонът може да произведе фин прах, който дразни очите и белите дробове.

Това е непосилна работа

Дори и да сте опитни в къртенето, цялото това чупене, повдигане, дърпане и товарене оказва влияние върху тялото Ви. Ако решите сами да се справите с къртенето на банята, очаквайте да бъдете изтощени по време на процеса и да се разболеете сериозно през следващата седмица.

Отнема време

Къртенето на баня изисква задълбочено разбиране на това, което разрушавате и бъдещите Ви планове за пространството. Ако планирате само малък ремонт, може да успеете да се измъкнете с къртенето на банята си през уикенда.

Въпреки това, ако банята Ви е голяма, къщата Ви е стара или планирате да промените всичко, къртенето на банята може да бъде сложна и обширна работа, отнемаща седмици или повече.

Ще трябва да научите основите на работата по разрушаване и след това да отделите време, за да ги приложите правилно.

Къртенето е много по-лесно за изпълнител с опит. Те ще могат да свършат работата бързо (без да нанасят щети).

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top