Научете повече за вътревенозната терапия

Научете повече за вътревенозната терапия

Научете повече за вътревенозната терапия. Дефицитът на витамини и микроелементи може да се попълни от храна и мултивитаминови комплекси, само оралната наличност може да бъде много ниска, а усвояването по време на периода на активни натоварвания намалява още повече. Всичко това води до натрупване на дефицит, който ще бъде компенсиран за дълго време, засягайки вашите спортни постижения. Ефективна алтернатива е вътревенозната терапия, капкомерите, които гарантират, че съставът от витамини и микроелементи влиза директно в кръвния поток. Този метод помага за увеличаване на клетъчното усвояване и 100% бионаличност на хранителните вещества.⠀

Научете повече за вътревенозната терапия

Капковият метод дава бърз и обемен ефект в сравнение с лекарствата, приемани под формата на таблетки (от тях само 50% се абсорбират) или прилагани интрамускулно или интравенозно с инжекции (въпреки че те също се абсорбират от тялото без загуба, но обемът на инфузията е малък следователно не може да реши проблеми, с които капкомерите успешно се справят).

Видове лекарства за интрамускулна и интравенозна терапия / приложение:

витаминни комплекси

антиоксиданти

енергийни коректори

венотоници

коктейли с микроелементи

хепатопротектори и много други формули и формулировки

Какъв ефект може да се очаква от капкомер?

попълване на течности, електролити, витамини и антиоксиданти

подобряване на реакцията и комплексно-координационната работа на спортист

възстановяване след тренировка и облекчаване на мускулната болка

изпълвайки орнагизма със сила и енергия

повишена устойчивост към вирусни инфекции

повишен имунитет

ускоряване на възстановяването след полети за периода на аклиматизация

Ако искате естествено да повишите нивото на енергия, имунитета и защитните сили на тялото, да се справите с вирусна или бактериална инфекция, да намалите стреса, да подобрите тена и да увеличите производството на колаген, предлагаме да използвате вътревенозни терапии от витамини, микроелементи или метаболитни комплекси.

Видове капкомери.

Съставът на капкомер се избира от лекаря индивидуално, като се вземат предвид показанията, възрастта, пола, общото състояние, нивото на дефицит на витамини или минерали, наличието на алергии и други показатели. Препоръчителният курс вътревенозна терапия се предписва от лекаря след предварителна доставка на лабораторни изследвания.

ENERGIZE: задейства активна липолиза и освобождаване на енергия от мастните киселини. Осигурява основни витамини и минерали за интензивна физическа работа. Тази вътревенозна терапия се използва за подготовка за тежък интензивен старт.

АКТИВНО ТРЕНИРОВКА: аскорбиновата киселина в този състав на капкомер участва в метаболизма на тирозина, метаболизма на въглехидратите, синтеза на липиди и протеини, метаболизма на желязото, активира синтеза на стероидни хормони. Ускорява кръвообращението и в резултат на това ускорява процеса на възстановяване след тежки тренировки или стартове.

SPORT REHAB: използва се след дълги циклични стартове, при интензивна работа, при наличие на мускулни спазми и конвулсии. Изключително ефикасна вътревенопзна терапия.

PURE: използва се след пауза, причинена от ОРВИ, остри респираторни инфекции, Covid-19 за адаптиране на когнитивните функции и повишаване на ефективността на сърдечно-съдовата система. Увеличава транспорта на кислород до сърдечния мускул и големите съдове.

ИМУНИТЕТ: има имуномодулиращ ефект, използва се след остри респираторни вирусни инфекции, остри респираторни инфекции или интензивни натоварвания.

КОМФОРТ: Вътревенозна терапия за поддържане на оптимално ниво на витамини и микроелементи в кръвта на спортист.

SOBER: Използва се при алкохолна невропатия, обилна загуба на течности, свързана с диспепсия и повръщане. Помага за премахване на токсините, възстановяване на водно-алкалния баланс, ускорява метаболизма.

МОЗЪК: използва се при нарушения на съня, тази вътревенозна терапия Ви позволява да възстановите силите на тялото след претърпяна COVID-19 и да се справите с проявите на джет лаг.

ДОБРА ФОРМА: Ефективно попълва хранителните дефицити, необходими за производство на енергия, издръжливост на тялото и защита от стрес.

АНТИСТРЕС вътревенозната терапия възстановява баланса на силите, повишава когнитивните функции, подобрява съня.

КРАСОТА: насочена към повишаване на еластичността и твърдостта на кожата, лечение на пигментация и пост-акне, подобряване цвета на кожата, повишаване на имунитета и почистване на организма.

За процедурите за вътревенозна инфузионна терапия се използват лекарства, сертифицирани на територията на държавата. Те са внимателно подбрани и тествани от специалисти.

Има противопоказани.

Изисква се консултация със специалист.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top