Най-важното за метода Силва

Най-важното за метода Силва накратко

Най-важното за метода Силва. Можете да се говорите безкрайно за възможностите на метода Силва.

Най-важното за метода Силва

Преминете през обучение и още от първите тренировки. След като сте получили резултати, ще се почувствате като господар на живота си. Екстрасензорно възприятие, самолечение без лекарства, контрол на реалността. За хора, които не са запознати с метода на Силва, това може да изглежда като свръхсили, за посветените – това са резултатите от успешния контрол на съзнанието им.

 Методът за контрол на ума на Хосе Силва е комплекс от прости техники за медитация, предназначени да развият интуицията, да контролират емоциите и да развият творческо въображение.

Всеки, който го е овладял, е в състояние да си припомни подробно събитията от всяко предписание, да овладее болката, да се самолекува, лесно да се отърве от лошите навици и да развие екстрасензорни способности. Методът Силва настройва вътрешния свят на оптимистична вълна, убеждавайки човек, че той контролира живота си.

Работата по метода на Силва

Протича в алфа ритъма на вълновото излъчване на мозъка, характерно състояние на заспиване или събуждане, граничещо между сън и будност. Методът Силва Ви учи да влезете доброволно в алфа състоянието и да го поддържате толкова дълго, колкото е необходимо във всякакви ситуации, отваряйки широки възможности за използване на мозъка по специален начин, събуждайки удивителни способности у човек.

Влизането в алфа състояние по метода на Силва

Става чрез медитация. В допълнение към факта, че медитацията има успокояващ и релаксиращ ефект, тя неутрализира всички негативни чувства и преживявания, а с тях и психосоматични заболявания. След като „изчисти“ ума, човек може да започне да решава неотложни проблеми и да моделира желаната реалност.

Централната точка на метода за контрол на ума е визуализацията – създаването на визуални образи на въображаем екран.

Така че, ако трябва да решите проблем, трябва да преминете през три етапа в алфа състояние:

  • мислено реконструирайте събитието, довело до възникването на този проблем;
  • преместете тази снимка надясно;
  • представете си ярко ситуацията на решаване на проблема, усещайки последиците от неговото разрешаване.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top