Наемане на гейминг сървър

Наемане на гейминг сървър

Наемане на гейминг сървър

Повечето мултиплейър игри разчитат на клиент-домакин, който едновременно играе и хоства играта. Макар и проста, тази настройка причинява проблеми с производителността като забавяне, бавно време за зареждане, сривове, загубени файлове за запазване и изпуснати игри. Специалният сървър е алтернативна опция за хостинг, която предлага много по-стабилно и приятно изживяване при игри.

Какво е специален сървър за игри?

Специален сървър за игри е компютър, който хоства видеоигра за клиент. Този тип сървър дава възможност за надеждна, стабилна и бърза връзка с любимите ви онлайн игри.

Специализираните сървъри за игри предлагат повече възможности за обработка, памет и съхранение, отколкото други хостинг решения. Независимо каква игра играете, сървърът винаги разполага с достатъчно ресурси, за да стартира играта плавно.

Наемане на гейминг сървър. Прочетете за предимствата на специалните сървъри, за да научите какво предлага този тип хостинг на клиентите.

Специализиран сървър е идеален за всички популярни онлайн игри с голямо натоварване, включително:

  • PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)
  • Fortnite
  • DOTA 2
  • Counter Strike Global Offensive
  • Ark
  • Killing Floor
  • Arma
  • Call of Duty
  • World of Warcraft
  • Minecraft

През последните години почти цялата игрална индустрия в света прави игра, която може да се играе от милиони хора по света едновременно. Повечето компании за производство на игри го направиха и хората всъщност играят тези игри и обичат да живеят в тези игри. Нека обаче да разгледаме наемането на специален сървър за хостване на игри на него.

Специализиран уеб сървър

Не толкова отдавна най-често срещания начин беше група геймъри да наемат нормален специализиран уеб сървър. Те го използват, за да инсталират играта и да я конфигурират с необходимите настройки. Играчите от тази група успяха да се свържат по всяко време със специалния сървър за игри и да покажат своите умения в играта. Често се наричаха кланове.

Както знаете, сървърът трябва да се плати и обикновено групата разделя сумата под наем на специален сървър по равно между всички членове на клана. Друг вариант може да бъде да наемете сървър за игри и след това да продадете възможността да играете на вашия сървър за всички. В зависимост от вида на играта, скоростта и капацитета на сървъра, броят на слотовете на сървъра може да е различен.

Наемането на специален сървър за хостване на игри

В тези времена хората нямат толкова пари за възможността да играят любимата си игра. Въпреки това, като се има предвид, че игровите сървъри поддържат повече от сто слота и не всички, които са закупили играчи на слотове, играят цял ​​ден (въпреки че има и други), се оказва, че собствениците на сървъра дори остават на минус. Но разговорът ни не е за приходите в мрежата, а за наемането на специален сървър за хостване на игри в него.

Всеки играч, разбира се, иска да играе и не иска да спира или да забавя темпото. И това зависи, на първо място, от скоростта и надеждността на интернет каналите и, второ, от ресурсите на сървъра. Ако сървърът ресурсите са повече или по-малко ясни, тъй като има системни изисквания за игри, скоростта на интернет канала е напълно собствена. Следователно можем да направим прост извод: ако някой доставчик на интернет услуги или център за данни е разположен или нает сървър за игри, вероятно с интернет канала в интернет доставчика всичко е наред! За такива доставчици, като правило, няколко връзки нагоре (интернет връзка към хост оператора) и ширината на каналите ви позволява да играете, дори и в пикови часове.

Изборът на специален сървър

Трябва обаче да знаете, че поради потока от разработки много домашни мрежи може да се претоварят, но все пак има начин да го направите. Сървърите за игри могат да бъдат хоствани в локална мрежа или в помещения на доставчици на хостинг, работещи директно на вашите компютри. Специален сървър за хостинг може да се обмисли за хостване на игри и достъп до него чрез високоскоростна интернет връзка, предоставена от доставчика на уеб хостинг. Специалният сървър е много по-надежден, мащабируем и гъвкав за извършване на всяко действие, което искате. Множество игри могат да бъдат хоствани на уеб хостинг сървър и могат да бъдат достъпни от всяка точка на света, където има интернет връзка.

Изборът на специален сървър за игри ще ви позволи да имате пълната свобода да хоствате и стартирате толкова игри и типове игри, колкото искате. Тя ви позволява да конфигурирате свои собствени настройки, да качвате свои собствени модове, карти и дори да хоствате уебсайт за онлайн игри. Със специален сървър под наем имате силата да контролирате почти всичко.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top