Типове лицензи за онлайн игри в Малта/gambling license Malta

Типове лицензи за онлайн игри в Малта/gambling license Malta

Типове лицензи за онлайн игри в Малта/gambling license Malta

Типове лицензи за онлайн игри в Малта/gambling license Malta. Онлайн лицензът за Малта идва с множество предимства. Получаването на лиценз за хазарт там не е лесно или евтино, но си заслужава за някои оператори. Ето някои от предимствата на притежаването на златен стандартен лиценз на iGaming индустрията.

Лицензът за игри в Малта е златен стандарт в индустрията. Известна в целия свят, платформа, работеща под надзора на Малтийския орган по хазарта, ще намери много врати пред тях. Освен това ще им бъде по-лесно да откриват банкови сметки, да сключват споразумения с трети страни и да предлагат услуги на международни клиенти.

Но всички тези предимства имат своята цена. Процесът на кандидатстване за лиценз за онлайн хазарт в Малта е дълъг, скъп и сложен. За да получи лиценз, кандидатът ще трябва да подаде много документи, да има търпение и дори да присъства на лични срещи с регулаторите. Но ако сте голяма компания за игри или добре утвърдена марка, която търси дом в ЕС, си заслужава.

Престиж

Лицензът за хазарт в Малта се счита за един от най-уважаваните в света. Притежаването на този лиценз е глас на доверие, че операторът е прозрачен, честен, честен и действа в рамките на правилата на ЕС. Ако даден оператор е получил лиценз за хазарт в Малта, се предполага и разбира, че той е изпълнил няколко интензивни, трудни и задълбочени проверки и баланси.

Удобен за игри

Тъй като iGaming е неразделна част от икономиката, местната работна сила е висококвалифицирана и опитна в сектора на хазарта. Има голям набор от таланти от малтийски и европейски англоговорящи работници (с познания по други ключови европейски езици). Малта също е дом на огромен брой доставчици на спомагателни игрални услуги, включително софтуер, хардуер, партньори, маркетинг, данни и реклама.

Доверие на играча

Показването на лиценза за хазарт от Малта на вашата платформа ще донесе голямо доверие и увереност на играчите. В конкурентен пазар спечелването и запазването на доверието на клиентите е изключително важно. Доверието в лиценза за хазарт в Малта се ръководи от високи нива на защита на играчите и строги механизми за контрол, които се прилагат от Малтийския орган по хазарта. Освен това се поддържат високи стандарти за борба с прането на пари и е в пълно съответствие с цялото приложимо законодателство на ЕС.

Стабилен

Малта е пълноправен член на ЕС от 2004 г. и също така е член на Британската общност. Това е силно стабилно общество както социално, така и политически. Икономически, Малта се появи с постоянно силна икономика, движена от технологии, финансови услуги и иновации. Правителството на Малта също е известно с това, че е гостоприемно към бизнеса с адаптивна регулаторна среда за компании, свързани с технологиите.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top