летен детски лагер

Летен лагер и зелено училище

Добро или лошо, забавно или скучно, безопасно или не? Може би това е само малка част от въпросите, които родителите си задават, когато обмислят да почиват детето си в летен лагер.

Ако детето Ви е общително и лесно осъществява контакт с други деца, тогава ще му хареса летният лагер. Момичета и момчета от различни градове идват тук, с различни интереси и хобита. Те не само споделят своя опит помежду си, но и развиват комуникативни умения, което е важно и, разбира се, полезно в живота.

Ние сме Skillception, кликнете, за да научите за възможностите, които Ви предлагаме: https://skillception.com/

Летен детски лагер и зелено училище

И все пак, зеленото училище, със сигурност, не е вълшебна пръчица. Детето може да развие в себе си трудолюбие, самостоятелност, а след завръщането си у дома да загуби тези придобити умения, връщайки се към обичайния начин на живот. Но опитът и впечатленията, получени в лагера, наистина, със сигурност влияят на скоковете в развитието на детето. Например, зеленото училище може да помогне за укрепване на битовите и социалните умения. Лагерът разширява хоризонтите и разкрива силните страни на детето.

Преди да направите действието, да изпратите Вашето дете на зелено училище или лятна занималня, разговаряйте първо с детето си, консултирайте се с него. Много е важно всяко момче и момиче да се чувстват като „ковач на собственото си щастие“.

Важни бележки за родители:

Изберете зелено училище, което има  добра репутация и положителни отзиви от други родители.

Проверете предварително възможността за посещение на дете.

Не забравяйте предварително да подготвите детето си за пътуване до летен детски лагер / зелено училище: Разкажете му за вътрешните правила и разпоредби, нека то Ви пита, каквото иска да научи, а Вие му отговаряйте, важно е детето да бъде подготвено предварително.

По време на летните ваканции много родители се замислят как да направят почивката на детето най-пълна и запомняща се. Днес има много възможности да дадете на детето си вълнуваща ваканция, например, като го изпратите в летен детски лагер.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top