Креативни приложения в беседка

Креативни приложения в беседка

Креативни приложения в беседка. Добавянето на беседка към вашето пространство е чудесен начин да създадете удобна зона, където можете да се отпуснете на сянка и да общувате с приятели. Те също са отлични, за да се насладите на обяд или студена напитка или да се свиете с хубава книга. Въпреки това, ако използвате въображението си, има много други забавни и интересни неща, които можете да правите с тях.

Креативни приложения в беседка. Беседки в задния двор

Беседките в задния двор могат да се използват за поддържане на различни хобита и начин на живот. Ето няколко от любимите ни идеи.

1. Създайте киносалон на открито

Възрастни и деца от всички възрасти ще се радват да се съберат в беседка в задния двор за филмова вечер. Можете да изнесете телевизор с плосък екран и звукова лента в беседката или да поставите проектор и преносим екран. Извадете няколко възглавници, одеяла и възглавници, след това сложете пуканки и се пригответе да се насладите на една незабравима вечер!

2. Настройте оранжерия

Добавете няколко твърди или гъвкави пластмасови стени към вашата беседка, за да създадете малка оранжерия. С правилното осветление и нагреватели можете лесно да отгледате прилични запаси от сезонни зеленчуци, които ще ви прекарат през цялата зима! Не искате да се справяте с неприятностите от добавянето на стени към вашата беседка? Вместо това помислете за готов солариум!

3. Надстройте джакузи

Беседка в задния двор, която е правилно оразмерена, може да добави перфектното уединение към вашето джакузи или гореща вана.

4. Създайте кът за детска игра

Искате ли да накарате децата си да станат от дивана и да излязат от къщата? Поставете удобни възглавници, детски книжки и няколко от любимите им играчки в беседката. След това ги изпратете да играят.

Беседки за бизнес

Търговските беседки са чудесен начин да разширите използваемото пространство на вашия бизнес имот. Те също ще Ви позволят лесно да добавяте допълнителни услуги. Ето няколко идеи, които да Ви помогнат да започнете.

1. Създайте подвижен магазин

Можете да използвате преносима беседка с мек покрив, за да създадете магазин на паркинги, фестивали и популярни търговски зони. Ако не искате да местите беседката си наоколо, можете да използвате по-постоянна структура, за да разширите обслужваната зона във вашия имот.

2. Използвайте беседката за паркинг зона

Проблем ли е паркирането в местоположението на вашия бизнес? Можете лесно да разрешите проблема, като използвате беседката си като  паркирате колите извън обекта. В зависимост от това колко място имате, можете също да закупите голяма беседка и да я използвате, за да добавите няколко покрити места за паркиране към парцела си.

3. Изградете сцена

Добавянето на музика на живо отвън е чудесна възможност за ресторанти, барове, хотели и др. Можете да използвате беседка, за да създадете покрита сцена, така че групите Ви да могат да изпълняват дори и да започне да ръси. Това не само ще защити изпълнителите и тяхното оборудване, но също така ще ви спести безпокойството да се притеснявате за отмяна на планирани събития.

4. Изградете мини бирария на открито

Тъй като много хора все още се колебаят да пият и да се хранят в затворени пространства, бирена градина на открито е друг чудесен начин да разширите бизнеса си. Беседката ще позволи по-голям въздушен поток, като същевременно предпазва гостите ви от атмосферните условия Ще продадете повече храна и напитки и вашите гости ще се забавляват, без да се притеснявате, че ще се приближат твърде много един до друг.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top