красиви сватбени покани

Кога да изпратите покани за сватба

Въпросът кога да се представят красиви сватбени покани е не по-малко важен от съдържателния компонент. Гостите не само трябва да се споразумеят за собствените си планове за определен ден, но и да вдигнат изображение в дрехи, подарък за младоженците. Ще отнеме поне месец. В европейските страни, когато раздават покани за сватба преди самото събитие, остават поне 2 месеца. И това наистина е най-доброто време. Шест месеца преди събитието гостите не трябва да бъдат поканени. Информацията може да загуби значение – кафенето е затворено, църквата може да бъде ремонтирана и т.н. нюанси.

Какви са поканите за сватба

Поканите за сватба могат да бъдат от различни видове: от обикновени листове A3 до изключителни ламинирани листовки. В този случай аксиомата, че най-доброто нещо е продукт, направен със собствена ръка, не е вярна. Всъщност не всеки има красив и четлив почерк, има опит с писането на такива писма. И ако се планират много гости, тогава търпението и силата може просто да не са достатъчни.

Когато питате професионалисти колко струва да поръчате покани за сватба, трябва поне приблизително да разберете каква трябва да бъде тази форма. В ценовата листа много компании вече имат точни номера при използване на конкретни проби, на които можете да се съсредоточите, когато избирате оформление. Цената включва както самия материал – картон или хартия, бои, така и услугите на дизайнер. Често пликовете се правят по поръчка в същия стил като самата покана. Цените варират от 15 до 60 UAH. за единица при избор на стандартни проби.

Можете да направите покани по-индивидуални и да поставите снимки на двойката на фона на мястото на провеждането на банкета.

Как да си поръчате красиви сватбени покани?

Ние можем да сме Ви от полза! гр. София, ж.к. „Младост – 1“, ул. „Никола Генадиев“.

Обадете ни се: 0888 42 62 10 

Ако нямате желание и да влагате енергия сами да се включите в разработването на оформлението и след това да напишете ръчно покани на всички гости, тогава нашият сайт ще ви помогне да решите проблема къде да поръчате покани за сватбата. Тук всеки ще намери точно този модел, който ще отговаря на стила на събитието и ще отговори на желанията. Нашите мениджъри дават няколко прости съвета как да изберем покана за сватба. Основното е да се определи кое е по-важно – финансовият компонент на емисията или оригиналността на продукта. Можете да комбинирате тези две концепции, като използвате малки размери за покани. В арсенала на нашата компания има много такива. И ако искате да направите уникални копия, тогава нашите дизайнери ще се радват да изпълнят всички сложни модели.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top