регулираме апетита си

Как да регулираме апетита си здравословно?

Apetite Stop и как ефективно да регулираме апетита си здравословно.

Няколко лесни трика как да регулираме апетита си.

Всяка жена се е сблъсквала с емоционалното хранене и борба с постоянен апетит..

Апетитът е желанието да се консумира храна, но това желание не винаги е свързано с глад. Той отговаря за адекватния прием на енергия, за да се поддържат метаболитните нужди на тялото. Апетитът може да се стимулира и от храна с добър вкус, мирис, вид и други без да сме гладни. Също така под стрес нивата му се увеличават и това лесно довежда до неконтролиран прием на храна.. За това трябва да разберем как да регулираме апетита си здравословно?

Добрата новина е, че има храни и суплементи, които доказано подтискат апетита и могат да спомогнат за по-лесно поддържане на добра форма.

Как да измамим апетита?

 1. На първо място пийте вода, когато почувствате глад. Често тялото изпраща към нас грешни сигнали.Изследванията подкрепят това, че хората, които пият около седем чаши вода на ден, ядат почти 200 калории по-малко дневно в сравнение с тези, които отпиват по-малко от една чаша дневно.
 2. Използвайте повече зехтин в салатите си и в подправянето.
 3. Увеличете протеините в ежедневното си хранене.Добавянето на повече протеини към вашата диета може да увеличи чувството за ситост, да ви накара да ядете по-малко при следващото си хранене и да ви помогне да се лишите от досадните мазнини.
 4. Пробвайте със специално и целенасочено планиране на храненията, стриктно. Увеличете храненията и  следете развитието.
 5. Използвайте лют червен пипер в менюто си. Той се използва и в хранителните добавки тип фет бърнър, което е още едно доказателство за ефективността му.
 6. Пийте кафето/чаят си с канела. Доказано е, че канелата има славата на подправка, която работи при понижаване на подкожни мазнини и отслабване. Въпреки че няма пряк ефект върху ускоряването на метаболизма или върху горенето на калориите, главната полза идва от свойството и да регулира кръвната захар.

Повишеният апетит през есента

С разгръщането на есента може да забележите няколко промени, предизвикани от по-хладното време, най-вече апетита Ви.

Всички сме се сблъскали с повишен апетит през есента и качването на 2-3 кг. след рязкото застудяване. И това е в реда на нещата. От еволюционна гледна точка, по това време на годината, метаболизмът се забавя периодично, тялото има нужда от повече сън и се чувстваме леко летаргични.

Има няколко причини, но основната причина е регулирането на телесната температура.

При по-хладно време тялото ви трябва да изгори повече калории, за да поддържа нормалната си телесната температура. За да защити здравето Ви, тялото сигнализира да ядете повече.

Можете също така да забележите промяна в храната, която Ви допада; изведнъж жадувате за по-топли храни като супи. Това е начинът на природата да укрепи имунната ви система и да Ви подготви за зимата.

3 съвета как да се справим с него навременно :
 • Наблегнете на сезонни зеленчуци и плодове.
 • Опитвайте да си лягате по-рано.
 • Подкрепете организма си с суплемента Apetite Stop ЗА НЕЯ състоящ се от изцяло натурални съставки.

А ти опита ли го? -> https://xn––6kcbbagu5cbp0aj6bo.com/produkt/apetite-stop-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d1%8f/

Специалното в този суплемент:
 • Първата съставка е йерба мате (Ilex Paraguariensis) – билка, която расте в планинските зони и джунглата на Южна Америка. Още от древността се препоръчва приема на йерба мате след малко като количество хранене, за да се подтисне глада и да се намали стреса.
 • Екстракт от Camellia Sinensis (чай), който забързва метаболизма и по този подпомага горенето на мазнини.
 • Екстракт от Citrus Aurantium(екстракт от горчив портокал) – Горчивият портокал спомага за намаляване на апетита като увеличава чувството за ситост. Освен това Citrus Aurantium насърчава освобождаването на допамин, адреналин(епинефрин) и норадреналин (норепинефрин) в организма, в резултат на това се повишава психическата енергия и фокус.
 • Екстракт от Caralluma Fimbriata – подправка,  известна като „женска храна“ в сухите части на Индия – използва се за потискане на апетита, когато храната е оскъдна.
 • Екстракт от зелен чай (Green tea extract) – безценен помощник за отслабването. Той ускорява метаболизма и съдейства за по-бързото изхвърляне на токсините и на излишните течности и в този смисъл оказва отслабващо действие.

За допълнителни въпроси, обърнете се към Как-да-отслабна! Тел за връзка: (+359) 885 028 007.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top