перално помещение

Как да организираме пералното помещение

Често пералнното помещение се превръща в земя за мръсни дрехи и улов за всеки произволен домакински предмет под слънцето. С пералните помещения често имаме работа и с ограничено пространство. Ето защо ние предлагаме пет начина за организиране на пералното помещение. Които са достъпни, спестяват място и са лесни за изпълнение.

Прости съвети за организация на пералното помещение

  • Специална преградна стена

Една пречка в перално помещение обикновено не е достатъчна. За да я изрежете, особено при деца, но 2-3 по специална стена. Предотвратява преливането на мръсни дрехи, разпръснати из стаята.

  • Инсталирайте висящи решетки
  • Кошове, кошници и контейнери

Висящите решетки за сушене на дрехи, монтирани над пералнята / сушилнята, помагат да се увеличи максимално пространството. Докато стелажите за сушене често могат да заемат така необходимото подово пространство.

Съхранявайте перилен препарат, почистващи препарати и други консумативи в контейнери или контейнери, ако е необходимо. Подредете редовно кошчетата си по изложените рафтове на пералното помещение. За да създадете визуално привлекателно и разхвърляно пространство – допълнителни точки, ако добавите етикети към всеки.

  • Органайзер над вратата

Възползвайте се от вратата на пералното помещение като допълнително място за съхранение. Дъска за гладене или дори стелаж за сушене над вратата.

Добавете личност към пространството

Никой не каза, че пералното помещение трябва да е скучно или стерилно. Добавете произведения на изкуството, растение или семейна снимка. За да дадете на стаята, в която прекарвате доста време в личен контакт.

Още един съвет за освобождаване на така необходимото пространство в пералното помещение? Избягвайте да превръщате пералното помещение в склад за химическо чистене! Възползвайте се от доставката на химическо чистене MediaCleane и прането и сгъването на пране от уюта на вашия дом. MediaClean ще вземе вашите вещи, ще ги почисти и измие, и ще ги върне във вашия дом, безплатно! Научете повече за нашите удобни месечни планове за пране и сгъване, които могат да ви спестят време и пари.

Можете да насрочите доставката си за химическо чистене на телефон 0885 270 261 или на адрес бул. Арсеналски №23, Лозенец, София.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top