Лимузина

Как да използвате сватбената украса за вашия дом

Как да използвате повторно сватбената украса за вашия дом

След като сватбеното тържество приключи, може да се чудите какво да правите с всички декорации, които имате. Разгледайте някои идеи по-долу, за да ги използвате повторно в новия си дом. Освен че са полезни, те ще донесат и сантиментална стойност и ще действат като постоянно напомняне за вашия специален ден.

1. Стъклени буркани

Имате селска сватба? Може да използвате много буркани като вази или сватбени централни елементи. Стъклените буркани могат да се използват повторно за много различни неща; буркани за закуски, чаши за смути, съхранение на подправки или дори вази за цветя.

2. Покривка за маса

Използвайте оцелелите покривки, за да създадете нова визия на вашата маса за вечеря или масичка за кафе. Ако имате повече от един вид покривки за маса, ще имате повече възможности за избор на декорация на бъдещите партита във вашата къща. Няма да е необходимо да купувате нови с години напред!

3. Винтидж стоки

Ако сте имали сватба с винтидж тема, може да останете с дребни дрънкулки като антични часовници или стари рамки. Тези неща могат да бъдат чудесни допълнения за украса на вашия дом. Просто ги използвайте, както сте направили в сватбения си ден- на лота или декорации, окачени по стените.

4. Сватбени знаци

Пазете сватбените си табели, ако все още са в добро състояние. Можете да поставите „Mr. & Mrs.“ над леглото си като мил и личен спомен във вашата стая.

5. Висящи фенери

Използването на фенери е доста популярен избор за тези, които имат сватби на открито. Можете да запазите тези фенери за украса за предстоящото ви парти. Или, ако имате  двор или балкон, просто закачете тези светлини, за да е по-красиво и уютно.

6. Приказни светлини

Този тип светлина дава мигновена романтична вибрация; чудесно за всяка сватбена вечер на открито. След вашата сватба все още можете да съхранявате и използвате повторно сватбената украса като феерични светлини за вашите коледни елхи. Много ефектно се получава, ако си сложите във витрината си между чашите.

8. Птици

Ето още един любим декоративен предмет, птичи клетки. Те се предлагат в толкова много форми и цветове, така че можете да поставите практически всичко вътре, от оригами, свещи, картички или дори цветя. Те също така ще придадат прекрасен щрих на вашия двор или балкон. Друг вариант е да ги поставите върху камината си.

Повече идеи за сватбената украса и декорация и приложението й след сватбата, може да видите на сайта на сватбена агенция My Pretty Wedding тук!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top