Връзки от платени канали

Как да изграждате връзки от платени канали

Връзки от платени канали

Връзки от платени канали. Платените реклами в социалните медии са един от най-добрите начини да привлечете вниманието на голям брой хора наведнъж. Рекламите във Facebook, Instagram, YouTube или дори Pinterest са чудесни начини да представите съдържанието си на вашата целева група много бързо.

   Можете също така да опитате да използвате социални реклами, за да покажете работата си пред индустрията или влиятелните лица. За да направите това, трябва да определите отделни целеви групи и също така да се погрижите за диверсификацията на самата реклама. 

   Например, маркетингова агенция може да рекламира едновременно за малък бизнес (целева аудитория) и други маркетингови агенции (хора от бранша). Обаче двете реклами трябва да изглеждат напълно различни. Рекламите във Facebook и Instagram имат изключително добри инструменти за насочване на рекламите. И ще бъдат добра отправна точка в тези ситуации.

Създаването на уникално и ценно съдържание е от решаващо значение за получаване на висококачествени входящи връзки и подобряване на SEO.

Начинът, по който алгоритмите на търсачката оценяват входящите връзки, които са силно променени през последните години и сега получават добри препратки, е много по-труден, но не и невъзможен. Най-добрият начин да направите това е да създадете съдържание, което е лесно свързано и е ценно за вашата целева аудитория. 

 Понякога най-простите идеи за съдържание – повдигане на познати в бранша проблеми. Отговори на често задавани въпроси – най-вероятно ще бъдат свързани, защото те ще бъдат най-полезни за вашите читатели. Имайки предвид тези идеи за статии и начини за разпространението им, дори няма да забележите, когато започнете да получавате ценни входящи връзки.

 Как да го направим?

Проследяването на споменаванията на вашия уебсайт и марка може да бъде чудесен шанс да получите входящи връзки. Просто помолете автора на публикация, която споменава вас или вашия уебсайт, да се свърже с вашия уеб сайт. Повечето администратори на сайтове няма да имат нищо против. Понякога изграждането на такива бизнес отношения може да отнеме известно време, но обикновено такива усилия са успешни.

Същият метод може да работи за сайтове, които пишат за вашата конкуренция. Има голяма вероятност те да се интересуват от вашия клон на бизнеса и си струва да се възползвате от възможността. Да представите вашата марка и да предложите ценна информация, която можете да намерите в съдържанието, което публикувате. Разберете какви видове статии споделят и им предложете нещо подобно или дори по-добро.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top