Лимузина

Какво би ви накарало да наемете лимузина?

Цената за наемане на лимузина зависи от няколко фактора.

Първият е възрастта на автомобила. Не се ласкайте, ако разходите за наем на лимузина са много по-ниски от тези на конкурентите. Това може да се дължи на далеч не идеалното състояние на този автомобил и на риска от типични повреди. Това от своя страна ще предизвика развалено настроение, което никакви пари не могат да компенсират.

Второ, има „сезонни цени“ за лимузини под наем и определени дни от седмицата, когато цената за лимузина е най-висока. Въпреки факта, че сватбите и различни събития се празнуват целогодишно, по-голямата част от тях се случват през периода от април до октомври. Това е така нареченият „Сватбен сезон“. Естествено, по това време разходите за наем на лимузини се увеличават. Събота е най-популярният ден за сватби, тържества и празници, така че разходите за поръчка на лимузина в този ден са най-високи. В по-малко удобни дни, петък и неделя, наемната цена е малко по-ниска. А за поръчки в делнични дни, от понеделник до четвъртък, цените са най-ниски.

Третият – естествено, времето, за което лимузината е наета. Плащането за лимузина под наем обикновено е почасово и в рамките на града се изчислява, както следва. A + 1 час, където A е минималният брой часове за поръчка (2,3,4,5 и др. Часа). Това време се брои от момента, в който лимузината пристига на определеното място и определения час. Второто число е времето за доставка на лимузината, нейният подход към началната точка. По подразбиране той е включен в изчислението на времето за поръчка от 1 час.

Ако не искате да се разделите с приятни хора, уютен салон и с любимата си музика или просто трябва да заведете гостите у дома, винаги можете да удължите поръчката си за лимузина.

Да изберете правилното място от където да наемете

За да изберете правилната компания, която предоставя услуги за наемане и наемане на лимузини, ви е необходимо следното:

Попитайте приятели и познати, които може би са ползвали услугите на компании за лимузини под наем. Репутацията е нещо, към което се стремите от години, работите усилено за бъдещето. Това е нещо, което цените и се страхувате да загубите и затова често можете да разчитате на мнението на приятелите си. И ако намерите компания в Интернет, обърнете внимание на присъствието на уебсайта на тази компания, нейния графичен дизайн и книгата с рецензии;

Анализирайте разходите за наемане на лимузини в тази компания. Ако е твърде висока, тогава може да е посредническа фирма. Ако цените са ниски, тогава такъв бизнес просто не е печеливш и има подозрение, че подобна „фирма“ изневерява и замества лимузините. Сериозна компания никога няма да си позволи да посочи астрономическа цена за своите услуги. Тъй като си е спечелила честно име, има лоялна клиентска база и може да си позволи да предоставя лимузина под наем на достъпна средна цена на пазара.

Разберете дали фирмата за лимузини под наем разполага със собствен парк от превозни средства. Само като пълноправен собственик на лимузини, компанията може да гарантира доставката на лимузина в точно определено време и място, да следи промените в графика на поръчките и да отчита индивидуалните желания на клиента.

Надяваме се, че получените съвети ще Ви спестят много време и нерви!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top