Каква трябва да бъде пижамата на един тийнейджър

Каква трябва да бъде пижамата на един тийнейджър?

Каква трябва да бъде пижамата на един тийнейджър? Всички пижами за деца са разделени на две широки категории: за лятото и за зимата. Зимните комплекти са топли (хавлиени, поларени), състоят се от панталони и пуловери с ръкави. За лятото е използван плат коприна, сатен, памук, комплектът се състои от тениска и шорти.

Каква трябва да бъде пижамата на един тийнейджър?

Тийнейджърски пижами от една част и модели с качулка.

Модните тенденции доближиха пижамите от една част до нас, те все още са актуални сред тийнейджърите. Плюсове – не се качвайте по време на нощен сън, представени са от ярка палитра от изображения. Момичетата обичат такива модели, особено качулки с уши на котки, кучета, лисици, магарета, зайчета. Единственият недостатък на пижамата от една част е неудобното сваляне. За да посетите тоалетната, трябва практически да се съблечете.

Готините модели пижами с качулки се изработват от една част и цели (яко и панталон). Често с качулки се правят топли хавлиени и поларени пижами за зимата. Сред разширената гама можете да изберете изчистени варианти с качулка-муцуна, с дизайнерски цветове за тигър, леопард, далматинец, котка. Допълнете такива готини и забавни изображения тематични чехли.

Модни пижами за мъже

Една четвърт от мъжете по природа не приемат нощно облекло и спят по бански. Други избират тениски и тениски за сън. И само 40-50% от мъжете предпочитат пижами. По-специално спалните дрехи са актуални през зимата, когато комфортната температура в апартамента спада. Често модните пижами за мъже се избират от жени. Представителите на силния пол ги приемат и носят с радост.

Сега да видим как да изберете размера на пижамата за мъж.

Това облекло трябва да е свободно и трябва да бъде избрано според размерната мрежа на производителя. Трябва да се направят измервания: обем на гърдите, обем на бедрата, ширина на гърба по линията на раменете и да се направи избор по отношение на тях. Когато се съмнявате, по-добре е да поръчате по-голям размер пижама, отколкото по-малък.

Забавни малки животни за жени и деца, въпреки че има и забавни мъжки пижами. В повечето случаи мъжете предпочитат класически и спортен стил, с умерени цветове, пастелни тонове. Класическите стилни мъжки модели са широка риза и просторни панталони. През лятото е памучен плат, коприна с различни включвания, през зимата по-топли материали.

Моделите от коприна, сатен и памук постепенно изместват по-спортните плетени варианти. Спортният комплект изглежда като костюм, а спането в такива дрехи е удоволствие. За лятото това са къси панталони и тениски, през зимата се използват дълги ръкави с дълги ръкави и прави или стеснени плетени панталони.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top