стилна луксозна лимузина

Искате да се насладите на красотата на града в стил – луксозна лимузина е вашето решение!

Стилна луксозна лимузина? Ние превръщаме тази мечта в реалност!

Независимо дали ще пътувате на къси или дълги разстояния, има време, когато човек иска да седне. Да се отпусне и да се наслади на комфортното возене на стилна луксозна лимузина. Летищата често са претъпкани и това може да доведе до хаос и бързане, за достигне до крайната Ви дестинация. Една компания, която доставя огромно удоволствие е Ringspot Луксозни лимузини. Съдействаме при отварянето на много врати. Умножавайки преживяванията при пътуване от летището до дома Ви или друга дестинация.

Опитът ни в луксозното обслужване е повече от две десетилетия. Превърна се в утвърден и изтъкнат доставчик на транспортни услуги на пазара. С това нашата услуга има положителни отзиви от различни клиенти по целия свят. Ние се фокусираме върху удовлетвореността на клиентите и качественото обслужване.

Нещо повече от транспорт

Наша грижа е вашето преживяване да е нещо повече от VIP. За разлика от много други услуги на различни фирми, ние се стремим да помогнем на пътуващия да достигне дестинацията безпроблемно. Искаме нашите пътници да се насладят на стилно луксозно пътуване и да придобият най-доброто изживяване. С нашите квалифицирани и надеждни шофьори ще ви предложим комфорт и стилно пътуване. Шофьорска ни услуга е разработена от опитни шофьори, които осигуряват безопасност, вземайки всеки завой  внимателно и с комфорт.

Грижа за вас не свършва дотук, ние сме вашият доброжелател, що се отнася до вашите вещи. Нашите шофьори ще се погрижат за  безопастността на багажа Ви. Предлагаме най-добрата услуга VIP с най-добрата цена. Можете да се насладите на невероятното пътуване по време на резервацията си.

Нашите услуги

Шофьорът ни ще ви отведе навсякъде, където и да пожелаете. Независимо дали става дума за бизнес среща или сватбено тържество, нашите шофьори гарантират, че всяко пътуване ще е удобно. Независимо дали става въпрос за наемане на автомобили или седани, ние предлагаме всеки вид стилно луксозно пътуване според вашите нужди.

Включва:

  • Летищно обслужване
  • Летищна кола услуга
  • Бизнес пътуване
  • Частна авиационна служба
  • Автосервиз към EWR
  • Нощ в града
  • Спешна доставка

Може да ни намерите на адрес – гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147, както и на телефон +359 885 710 760.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top