Индустриалните и промишлените врати

Индустриалните и промишлените врати

Изолираните панорамни секционни индустриални врати (TLP-FV Thermo) се произвеждат с широчина до 7 метра, височина до 6 метра. с модули от акрилно стъкло без защита или със защита срещу надраскване.

Термочувствителните алуминиеви профили значително увеличават топлоизолацията на секциите на вратите. Можем да произвеждаме врати с прозорци с двоен стъклопакет, изработени от безопасно стъкло, но в този случай определено трябва да се консултирате с производството.

Допълнителна опция за оцветяване на стъкло ще подобри спестяването на топлина. Секционните индустриални врати (TLP) са най-универсалният тип врати.

Можете да се свържете с нас на телефон: (02) 489 4919. Или да ни посетите на място. Адресът е: София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 .

Секционните врати

Секционните врати, изработени от сандвич панели с дебелина 40 мм, имат отлична топло и шумоизолация, имат твърда структура, лесни за поддръжка и безопасни за експлоатация. Тези порти могат да бъдат направени с всички видове водачи, включително изработени по поръчка. Стандартният живот на торсионните пружини е 25 000 цикъла. За големи и тежки врати е възможно да поръчате 50 000 и 100 000. За много големи врати предлагаме мощно задвижване без вал без пружини. Вратите с фитинги от неръждаема стомана отговарят на строгите изисквания на хранителната индустрия. Стандартните височини на сандвич панелите са 500 и 610 мм. От тях могат да се направят порти до 50 м2.

Posts created 176

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top