Има ли възможност за доставка на букет в деня на поръчката?

Има ли възможност за доставка на букет в деня на поръчката?

Има ли възможност за доставка на букет в деня на поръчката? Всички букети се доставят директно от куриери, назначени в магазините, където се изработват букетите. Да, но всичко зависи от времето за изпълнение. Необходимо е купувачът да се запознае с работното време на избрания магазин. Ако заявка за доставка на цветя бъде получена няколко часа преди затварянето на магазина, те ще бъдат доставени на следващия ден.

Има ли възможност за доставка на букет в деня на поръчката?

В нашата услуга се избират само най-надеждните магазини. Оформянето на букета започва няколко минути преди предаването му с куриер. Следователно качеството на цветята е на най-високо ниво. Разполагаме и с клиентски отзиви, които ви позволяват да формирате собствено мнение за избрания магазин.

Възможно ли е изпращане на букет и доставка на цветята във Варна да е без посочване на лични данни на клиента?

Ако желаете да останете анонимни, трябва да ни уведомите допълнително в поръчката. Дори при поискване от получателя относно името на подателя, куриерът няма право да разкрива такава информация, в съответствие с приложимото законодателство за защита на данните. Тоест, ако картата не е подписана, тогава букетът се предава абсолютно анонимно.

Какво да направите, ако полученият букет е различен от показания на снимката?

Има моменти, когато цветарът не разполага с необходимото цвете за оформяне на букет. В такава ситуация той може да направи корекции в получената поръчка, като се консултира предварително с клиента. Цената в този случай остава идентична с тази, посочена при поръчка.

Може ли клиентът да прави допълнителни промени в поръчката си за доставка на цветя във Варна?

Такива промени са популярни за цветни букети и не са особен проблем. Допълнителни пожелания можете да оставите в полето „Коментари към флориста“, достъпно при поръчка за доставка на цветя във Варна. Цветарът на избрания магазин ще се постарае да изпълни поръчката възможно най-точно.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top