Избор на правилната градинска люлка

Избор на правилната градинска люлка

Избор на правилната градинска люлка

Градинска люлка е донякъде символична за идиличен семеен живот. Разположена в долната част на градината, люлката се превръща в постоянно приспособление за нарастващото семейство. Независимо дали става дума за най-младите членове на семейството, търсещи тръпката да се качат по-високо и по-бързо, или по-възрастен член, който го използва като релаксираща седалка за съзерцание; задната градинска люлка може да се хареса на цялото домакинство.

Има доказателства, че древните форми на люлки са били използвани още преди 2500 години, осигурявайки наслада за поколение след поколение. И днес има повече налични люлки от всякога, така че изборът на правилната люлка за вашата градина може да се окаже трудно решение.

Размер на семейството

Избор на правилната градинска люлка. Първото съображение, което трябва да се вземе предвид, е броят на хората, които ще желаят да посетят. Ако имате три деца на сходна възраст, тогава може да е глупаво да инвестирате в едно легло, което означава, че две трябва ревниво да гледат как братчето им се наслаждава на пътуването. По същия начин, ако сте семейство, което обича да се забавлява в градината си, тогава може да е за предпочитане по-голяма люлка, за да не би градината ви да бъде домакин на опашка за люлки по време на лятното барбекю.

Ако сте домакинство с едно дете, тогава една люлка би трябвало да е достатъчна, за да я направи по-лична за вашето дете, както и да заема по-малко място в градината.

Размер на градината

Дървените люлки със сигурност ще зарадват децата на вашето семейство, но може да са донякъде непрактични, ако имате по-малка задна градина. Конструкцията е широка близо 5 метра и може да заеме цялата малка задна градина, което прави невъзможно да се разкарате с децата. Въпреки това, той би работил перфектно в голяма градина, като предоставя на децата специално място за игра.

Ако искате вашата градина да бъде място, където можете да засадите цветя и/или зеленчуци, и също така да бъде зона за игра за децата: инсталирането на мащабна, всеобхватна люлка/зона за игра може да постави много ясно разделение по отношение на където в градината трябва да играят децата. Това също може да предпази вашите наградни бегонии от потъпкване.

По-малката градина може да се възползва от люлка 2 в 1, която има опции за люлеене за две различни възрастови групи, без да заема значително място.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top