инфузията

Защо инфузията е по-добра от таблетките?

От витаминните препарати тялото ни е в състояние да асимилира само ограничено количество. Приемът на големи дози през устата обаче не е оптималното решение. Прекомерната консумация на някои витамини може да причини здравословни проблеми. Които в краен случай могат да доведат до отказ на жизненоважни органи.

Инфузията на витамини и минерали с много висока концентрация на активни вещества са по-щадящи и по-безопасни от таблетките. Инфузиите осигуряват незабавно повишаване на нивото на витамини в кръвта. Което е необходимо за започване на лечение на възпаление, наранявания и максимизиране на ефекта от лечебните процеси.

Как протича лечението с инфузията?

След индивидуална консултация с клиента, нашите специалисти ще определят точния състав на венозните инфузии с витамини и минерали. В зависимост от конкретните му проблеми. Само след задълбочен анализ на здравословното състояние, лекарят ще реши дали инфузионната терапия с комбинация от витамини и минерали или инфузията на витамин С е подходяща за пациента.

Венозните инфузии с витамини и минерали не се покриват от здравноосигурителните компании.

Интравенозните витаминни коктейли са представени за първи път от д-р Джон Майърс в началото на 70-те години. Всъщност тази процедура все още се нарича „коктейл Myers“ в много американски клиники. Според неговата теория, витамините, приети през устата. Влизат в храносмилателната система и не се усвояват толкова успешно, колкото тези, прилагани интравенозно. Самото пълнене на коктейла винаги е различно и зависи от вашите анализи.

Най-често съдържа

Магнезий, калций, витамини С и група В. Те казват, че могат да помогнат в борбата срещу болестите, да подобрят имунитета, да премахнат токсините. Плюс – за което са се влюбили в модата-парти момичета – те ще помогнат за бързо избавяне от махмурлука. Вярно е, че няма глобални проучвания, доказващи тяхната ефективност за умерено здрави хора. Това, което е доказано точно през 2018 г. Венозните инфузии с витамин С помага на онкоболните да се възстановят от химиотерапията.

Posts created 210

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top