инфузията

Защо инфузията е по-добра от таблетките?

От витаминните препарати тялото ни е в състояние да асимилира само ограничено количество. Приемът на големи дози през устата обаче не е оптималното решение. Прекомерната консумация на някои витамини може да причини здравословни проблеми. Които в краен случай могат да доведат до отказ на жизненоважни органи.

Инфузията на витамини и минерали с много висока концентрация на активни вещества са по-щадящи и по-безопасни от таблетките. Инфузиите осигуряват незабавно повишаване на нивото на витамини в кръвта. Което е необходимо за започване на лечение на възпаление, наранявания и максимизиране на ефекта от лечебните процеси.

Как протича лечението с инфузията?

След индивидуална консултация с клиента, нашите специалисти ще определят точния състав на венозните инфузии с витамини и минерали. В зависимост от конкретните му проблеми. Само след задълбочен анализ на здравословното състояние, лекарят ще реши дали инфузионната терапия с комбинация от витамини и минерали или инфузията на витамин С е подходяща за пациента.

Венозните инфузии с витамини и минерали не се покриват от здравноосигурителните компании.

Интравенозните витаминни коктейли са представени за първи път от д-р Джон Майърс в началото на 70-те години. Всъщност тази процедура все още се нарича „коктейл Myers“ в много американски клиники. Според неговата теория, витамините, приети през устата. Влизат в храносмилателната система и не се усвояват толкова успешно, колкото тези, прилагани интравенозно. Самото пълнене на коктейла винаги е различно и зависи от вашите анализи.

Най-често съдържа

Магнезий, калций, витамини С и група В. Те казват, че могат да помогнат в борбата срещу болестите, да подобрят имунитета, да премахнат токсините. Плюс – за което са се влюбили в модата-парти момичета – те ще помогнат за бързо избавяне от махмурлука. Вярно е, че няма глобални проучвания, доказващи тяхната ефективност за умерено здрави хора. Това, което е доказано точно през 2018 г. Венозните инфузии с витамин С помага на онкоболните да се възстановят от химиотерапията.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top