Електрическа брава

Електрическа брава за умен дом

Електрическа брава за умен дом или офис

Електрическа брава използва Bluetooth или безжична технология за работа и работят на батерии, така че остават ефективни дори по време на прекъсване на електрозахранването. Най-удобната функция на такива интелигентни брави е, че можете лесно да споделите достъпа до ключалката с избрания от вас човек.

Чрез имейл или чрез съответното мобилно приложение за конкретната интелигентна брава, а също така можете да отнемете достъпа, когато използването свърши! Можете лесно да наблюдавате достъпите, които заключвате. И да разглеждате историята на транзакциите и да получавате известия за същите.

Днес има много опции за интелигентни брави, като:

Bluetooth Smart Locks:

Ако сте от типа хора, които винаги забравят ключовете и комбинациите за отваряне на врата, тази опция може да бъде полезна за всички вас! В подобни случаи можете да закупите Bluetooth. В който той ще се свърже с вашия телефон и може да изпълнява функции като автоматично заключване на вратата 30 секунди след като сте напуснали къщата.

Тези ключалки също могат да бъдат програмирани да работят по начин, при който вратата се отваря, след като сте в рамките на определен обхват, използвайки технологията NFC. Такива брави също имат опция за използване на ключодържател, така че да можете да ги дадете на вашите гости или доверени хора за достъп до ключалката.

Интелигентни ключалки с ПИН / пръстов отпечатък:

За тези, на които също им е трудно да носят телефона си от време на време, този вид заключване може да бъде достъпен с пръстови отпечатъци на собственика или ПИН номер! Този тип брави са полезни предимно в случаите на общи домове или в къщите, където трябва да идвате и да отивате често.

Wi-Fi умни ключалк:

Тези, които вярват планират да имат интелигентен дом, или за тези, които вече го имат, знаят,че този тип интелигентна брава е рай! Този тип брави могат лесно с вашата домашна мрежа за лесно влизане без ключ. Можете да споделите техния достъп, като изпратите „покани“ на човек, на когото имате доверие. Също така да следите и наблюдавате достъпа чрез мобилното приложение.

Интелигентни катинари:

За сигурност на вашия дом и вашите активи, когато не сте там, тези видове брави са идеални! Този интелигентен катинар се свързва с вашето Bluetooth устройство (напр. Вашият телефон, таблет и т.н.) и можете лесно да влезете или заключите вратата си и да защитите активите си чрез мобилно приложение. Тези брави могат да останат заключени до 22 години, без да е необходимо да ги зареждате! Ще получите известие, след като батерията започне да се изтощава.

Защо трябва да използвате интелигентни брави?

В днешния свят използването на интелигентни електронни ключалки има много смисъл. Тъй като ви освобождава от главоболията на ключовете и запомнянето на тези сложни комбинации! Понятието „умен дом“ вече не е толкова абстрактно.

Хората използват и възприемат интелигентни технологии в домовете си, за да улеснят живота си! Не само по отношение на разходите, но и по отношение на ефективността и лекотата, тези интелигентни устройства оглавяват класациите. И така, интелигентното заключване е само следващият прогресивен начин в тази посока.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top