Всичко за уредите за миене на прозорци

Всичко за уредите за миене на прозорци

Всичко за уредите за миене на прозорци

Важен параметър е и контейнерът, в който се продава почистващото средство. Бутилките със спрей са много удобни за дозиране на течности, но могат да бъдат опасни за любопитни деца, така че винаги заключвайте дръжката за пръскане в положение „OFF“. Но средствата в обикновени бутилки с отворен капак най-често трябва да се смесват предварително с вода и разтворът вече се нанася върху стъклото. Това увеличава времето за почистване на прозорците. Във всеки случай, който и инструмент и устройство да използвате, първо трябва да помислите за безопасността. Не трябва да се навеждате през прозореца от стълба или от перваза на прозореца, за да достигнете до труднодостъпните ъгли на прозореца; по-добре е да закупите дълъг моп или магнитни четки за тази цел. Животът и безопасността са по -ценни от всякакви пари!

Всичко за уредите за миене на прозорци. Как да използвате мопа или четката за миене на стъкла и прозорци правилно

Преди почистване на стъклото е по -добре незабавно да подготвите повърхността: измийте и избършете рамката и перваза на прозореца, докато изсъхнат напълно, и избършете силно замърсените стъклени участъци с влажна кърпа.

След това действаме на етапи:

Смесете вода и домакински химикали в един контейнер.

Пригответе кофа с чиста вода, за да изплакнете инвентара си.

Навлажнете в разтвор на почистващ препарат и не изстисквайте пералната машина.

Използвайки лек натиск, навлажнете цялата повърхност.

Почистете допълнително замърсените зони допълнително.

Изплакнете приставката във втората кофа и изцедете.

Избършете гумената слуз на сухо със салфетка.

Поставете го върху горния ръб, натиснете надолу и направете мопа само отгоре надолу, събирайки вода и мръсотия в долния ръб.

Избършете отново стъргалката и повторете процедурата в друга област.

С помощта на дюзата за измиване остава да избършете рамката отново и да отстраните водата от перваза на прозореца. Ако всичко е направено правилно, тогава стъклото трябва да блести с чистота и прозрачност, без какъвто и да било намек за петна и замърсявания.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top