Висококачествени недвижими имоти

Висококачествени недвижими имоти в Слънчев бряг

Висококачествени недвижими имоти в Слънчев бряг

Слънчев бряг има добре развита инфраструктура, висококачествени недвижими имоти; през последните няколко години тук са построени много жилищни комплекси.

Имоти в Слънчев бряг

Покупката на апартамент в Слънчев бряг ще бъде разумна инвестиция на вашите средства. На относително ниска цена можете да намерите мечтан апартамент на брега на морето със златист пясъчен плаж. За чистотата на водата и пясъка Слънчев бряг се награждава ежегодно със „син флаг“ от Европейската комисия за околната среда. Покупката на имот в Слънчев бряг в България означава осигуряване на място на слънце 365 дни в годината, където можете да живеете постоянно или периодично да почивате със семейството си. Плажът на Слънчев бряг е идеален за семейства с деца: спокоен плитък залив, леко дъно, на брега има много детски площадки и басейни.

Климат

Климатът в Слънчев бряг е близък до средиземноморския. Златната плажна коса се простира на седем километра, топъл морски залив, пясъчни дюни са разположени на 20 км северно от летище Бургас и на 100 километра от летище Варна. В северната част на курорта Слънчев бряг има последните възвишения на Стара планина, в южната част – античния град Несебър.

Имоти каталог

Разгледайте този каталог с апартаменти, къщи, апартаменти и разберете цените за недвижими имоти в България Слънчев бряг. Със съдействието на Resales in Bulgaria можете да закупите имота, който харесвате, и да използвате всички услуги. От среща на летището до завършване на транзакцията. Както и допълнителни услуги като коли под наем, апартаменти под наем и много други.

Предлагаме ви да закупите апартамент, къща, вила, евтино при най-благоприятните условия. В зависимост от вашите изисквания. За целогодишен живот, отдих или инвестиция, с изглед към морето. Или на първа линия на морето. Или на тихо и спокойно място спокойно място. Използвайки нашите услуги, можете да закупите изгодно нови или да препродадете недвижими имоти, в елитен комплекс или в уютна жилищна сграда.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top