Видове килими и тяхната функционалност

Видове килими и тяхната функционалност

Видове килими и тяхната функционалност

Видове килими и тяхната функционалност. Кой е най- издръжливият килим?

Найлонът е значително най- издръжливият, устойчив на избледняване килим, което го прави най -популярния и предпочитан вариант.

Найлоновият килим е популярен избор

Една от основните причини, че найлонът е толкова популярен, е, че той е много издръжлив  като килим за дома и сравнително лесен за поддръжка в сравнение с някои други видове килими. Той е изключително устойчив на ежедневно износване, така че ще издържи дълго време и все пак ще изглежда страхотно. Той е устойчив на уплътняване, така че следите от компресия не са толкова притеснителни, когато отидете с найлон.

Найлонът също е страхотен, когато става въпрос за устойчивост на петна, така че ще имате по -малко притеснения дали има случайно разливане или друга бъркотия. Ако пазарувате траен килим за дома, има някои неща, които трябва да имате предвид, ако найлонът е един от най -добрите ви претенденти.

Найлоновият килим може да причини статично електричество

Найлонът е малко по -скъп от другите опции и има тенденция да произвежда статично електричество в сушилни климати. Бъдете наясно с това, ако имате деца, защото те вероятно ще играят игри, като трият чорапите си върху килима.

  И накрая, найлонът не е най -добрият в регулирането на въздуха в помещенията, поради което той има тенденция да се чувства хладен по време на студено време и топъл през горещото време и дори може да се почувства леко влажен при висока влажност.

Кой е най -мекият дебел килим?

Обикновено нарязаните килими са по -меки от килимите с купчина, а плюшените са най- меките от всички стилове. Вълната, макар и скъпа, е може би едно от по -меките влакна за килими. Килимите от найлон и полиестер също са много популярни алтернативи.

Килимът предлага комфорт и издръжливост

Инвестирането в мек, но дебел килим е важно, защото получавате идеалния баланс между комфорт и издръжливост. С други думи, ние ще ви дадем нашия най-добър избор за най-мекия, най-дебел килим, както и двама близки подгласници.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top