Важна информация за кростренажорите

Важна информация за кростренажорите

Важна информация за кростренажорите

Крос тренажорът трябва да Ви осигури необходимата безопасност по време на Вашите тренировки. Като това се съчетава с удобството и добрата функционалност. Това са все важни неща, на кото да обърнете внимание при избора Ви на Вашия домашен крос тренажор.

  • Разположение и покритие на педалите

Колкото по-ниски са педалите, толкова по -удобно ще бъде да се качвате и слизате от кростренажора. Разстоянието между педалите трябва да е малко, за да не се увеличи натоварването на гърба. Кракът на педала трябва да е равен и сигурен, без да се плъзга. Избраните модели Life Fitness са направени с FlexFoam амортизация на педалите за по -плавно движение. Това ви позволява удобно и безопасно да извършвате обратни движения, като по този начин променяте натоварващите зони по време на тренировка.

Друг важен момент

  • Ръкохватки

Важна информация за кростренажорите. Друг важен момент. Трябва да Ви е удобно да ги държите и ръцете Ви да не се плъзгат. Наличието както на стационарни, така и на подвижни дръжки значително разширява възможностите за трениране.

  •  Разнообразие от тренировки.

Монотонните тренировки се отегчават доста бързо и целта на тренировката се променя с вашето ниво и постижения. Опционалният панел CoachZone ™ в E3 Track Connect Ви позволява да насочите към зоната на тялото си, която се нуждае от внимание (ArmToner ™ / GluteToner ™) и сигнализира това със светлинна индикация.

Опционалната зона за активност на E5 Track Connect ви позволява да свържете скулптор за крака по време на всяка тренировка, която ще променя дължината на крачката в симулатора на всеки 2 минути, като постепенно натоварва всички мускули на краката.

  • Конзола

Тъй като до вас няма да има треньор у дома, който би могъл да разработи програма за обучение, трябва да изберете кростренажорсимулатор, който да поеме тази функция. Ето защо е по -добре да закупите такъв кростренажор, който да е оборудван с „интелигентна“ конзола. 

Конзолата е Вашият личен треньор и ефективността на Вашето обучение ще зависи до голяма степен от широчината на нейната функционалност.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top