Безжичните прахосмукачки hoover Athen

Безжичните прахосмукачки hoover Athen

Още два модела безжични прахосмукачки, доказали качеството си

Безжичните прахосмукачки hoover Athen

Безжичните прахосмукачки hoover Athen имат три режима на работа: за почистване на твърди подове, за килими (има въртяща се четка, която разресва вълна и други замърсявания), както и режим на максимална мощност. Превключвателят на режима е в горната част на дръжката. Тук, между другото, отново имаме работа с традиционен формуляр с център на тежестта, изместен към дъното. Няма сменяем смукателен модул. Минималният шум е 75 dB. Размери: 121 × 24 × 15 см. Страната на сглобяване на модела безжична прахосмукачка е Китай.

LG CordZero 2 в 1

Друга новост в нашето ревю е безжичната прахосмукачка LG CordZero 2 в 1. Имайте предвид, че продажбите на този модел тепърва ще започнат у нас (обещават до края на годината), а за LG Electronics у нас този модел по принцип е премиера в класа на безжичните вертикални прахосмукачки.

Безжичните прахосмукачки hoover Athen. Засега не се знае много за CordZero 2 в 1. Още от името става ясно, че има подвижен смукателен модул. Това според нас е удобно и правилно – потребителят всъщност придобива две прахосмукачки наведнъж за различни нужди от почистване. Тук са внедрени няколко интересни технологични решения. Например, патентованата система Dual PowerPack позволява на безжичната прахосмукачка да работи до 60 минути в стандартен режим (номинална мощност) и 40 минути при висока мощност, благодарение на сменяем комплект литиево-йонни батерии.

Информация и контакт с нас – фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Обадете ни се на +359 2 963 33 04.

Имайте предвид, че вертикалният модел 2-в-1 е част от цялото семейство безжични акумулаторни прахосмукачки LG с различни форм-фактори, обединени под едно име – CordZero (в превод от английски името означава „без проводник“). Семейството, освен нашия герой, включва и CordZero Power – класическа хоризонтална прахосмукачка с инверторен двигател и технология за брикетиране на прах LG Kompressor, захранвана само от батерия. Освен това самият той се движи след потребителя – благодарение на технологията RoboSense (аналогов, само кабелен, LG Follow Me, тествахме по-рано).

Роботизираната прахосмукачка HOM-DOT SQUARE

Друг член на семейството CordZero е роботизираната прахосмукачка HOM-DOT SQUARE, позната на много от нашите читатели, оптимизирана за почистване в ъглите на стаята. И накрая, продуктът очевидно е нишова – ръчната безжична прахосмукачка Bedding за мека мебел, която избива благодарение на специална вибрираща дюза (честота на вибрации до 8 хиляди пъти в минута) и изсмуква цялата мръсотия не само от мека мебел, но и от матраци, възглавници и друго спално бельо. Между другото, той също е UV стерилизиран, за да се гарантира високо ниво на хигиена на процеса на почистване. Като цяло корейците решиха да напредват по всички фронтове. С особено нетърпение очакваме безжичната прахосмукачка CordZero 2 в 1 у нас

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top