Анталия за семейна почивка. Защо точно там?

Анталия за семейна почивка. Защо точно там? Анталия е море, водопади, планини и гори, липса на промишлени предприятия и вредни производства. Самият въздух тук има чудотворни свойства.

Анталия за семейна почивка. Защо точно там?

Крайбрежието на Анталия няма аналози в света с екологично чисти плажове (между другото, писахме за плажовете със син флаг в Турция, можете да прочетете тази публикация тук), изумрудени заливи и борови гори. Благодарение на такива разходки детето ще се прибере весело и пълно с енергия, а също така ще забрави какво означава да се разболееш цяла година или дори повече.

Вкусна и засищаща храна

Когато искате да пътувате до Анталия с дете, не трябва да се притеснявате за храната изобщо. В крайна сметка турската кухня се счита за една от най-богатите в света, поради разнообразието от ястия и изтънчеността на вкусовете. Всичко желано ще може да намерите тук.

А кое дете може да устои на най-вкусните турски сладки? Славата им се носи по целия свят. Във всеки курорт в Анталия ги има в изобилие за радост на децата.

Между другото, в хотелите на Анталия има храна за най-малките. Например, в Rixos Premium Belek има специална кухня за мъничките деца, дори за тези под 1 годинка.

Водни приключения от най-висок клас в Анталия

В Анталия ги има много! Например тематичният парк The Land of Legends има истински воден Дисниленд. Това е не само разнообразие от пързалки, но и водни разходки, плуване с делфини, подводно сафари.

В Анталия има още един шикозен воден парк, който се нарича Aqualand. Има басейни за деца и възрастни, разнообразие от писти, а също така можете да отидете на разходка с лодка.

Тематичният воден парк Троя в Анталия много се харесва на децата.

В Анталия има много места, където децата могат не само да си починат добре, но и да научат много нови неща, което е полезно за тяхното интелектуално развитие и разширяване на хоризонтите им.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top